ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ο Δημήτρης Βουτσινάς στην τεχνική ηγεσία της Δόξας Πειραιά

Ο επιτυχημένος κόουτς Δημήτρης Βουτσινάς σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Δόξας Πειραιά και από την Τρίτη πιάνει δουλειά.

Από την διοίκηση του συλλόγου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Βουτσινά. Έναν πολύ έμπειρο προπονητή με ανόδους και πρωταθλήματα με διάφορες ομάδες του Πειραιά!!! Ο κ Δ. Βουτσινάς είναι ο προπονητής ο οποίος θα στηρίξει και θα τηρήσει την αλλαγή φιλοσοφίας που έγινε σε μια σημαντική καμπή της πολύχρονης ιστορίας μας! Καλή επιτυχία κόουτς!!!

Με την σειρά του ο Δ. Βουτσινάς έκανε την ακόλουθη δήλωση στον Αντώνη Δαρζέντα στο stoplekto.gr:

« Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της Δόξας και συγκεκριμένα τον κ Γιάννη Παπαϊωάννου για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου, αντιλαμβάνομαι ότι η Δόξα είναι σε παρά πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση και με τους παίκτες σε όχι καλή ψυχολογία…εγώ θα προσπαθήσω και στο κομμάτι της ψυχολογίας αλλά και στο τακτικό να περάσω κάποια πράγματα στους παίκτες ώστε να παλέψουμε τα εναπομείναντα παιχνίδια…νιώθω πολύ ευχαριστημένος γιατί αντιλαμβάνομαι ότι η διοίκηση με εμπιστεύθηκε και μου αφήνει το ελεύθερο να δουλέψω με νέα παιδιά ώστε να παρουσιαστούν έτοιμα και την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά που θα παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και θα το ευχαριστηθούμε όλοι!

Ο Δημήτρης Βουτσινάς στην τεχνική ηγεσία της Δόξας Πειραιά
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top