Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κατάμεστο το πολιτιστικό κέντρο στην κοπή της πίτας της ΑΕ Μοσχάτου

Σε μια άκρως επιτυχημένη εκδήλωση η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου έκοψε τη Βασιλόπιτα στο κατάμεστο από κόσμο αμφιθέατρο στο Πολιτιστικό Κέντρο στο Μοσχάτο!

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην εξαιρετική και με πολύ συναίσθημα εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο, όπου κόπηκε η Βασιλόπιτα του Ιστορικού Σωματείου του Μοσχάτου, που φέτος πρωταγωνιστεί στη Γ Εθνική Κατηγορία, ενώ βραβεύτηκαν προσωπικότητες, φορείς, Σωματεία και επιχειρήσεις του Δήμου μας, που με την προσφορά τους έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Δημοτική Αρχή πρωτοστατούντος του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου κ. Ανδρέα Ευθυμίου, οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Δήμου μας, προσωπικότητες από τον χώρο της Αυτοδιοίκησης, δημοσιογράφοι, ενώ την εντύπωση έκλεψαν η γνωστή φιλάνθρωπος και Πρόεδρος των Αθηναίδων κ. Ρένα Βασιλάκη και βέβαια η εξαιρετική και ευγενέσταστη κ. Ρηγόγιαννη-Θεοχάρη, σύζυγος του Υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη, ο οποίος την τελευταία στιγμή δεν έδωσε το παρών στην εκδήλωση λόγω υποχρέωσης που προέκυψε την τελευταία στιγμή!

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου στο λόγο του, αναφέρθηκε στο μεγάλο Αθλητικό αλλά και Κοινωνικό έργο της Α.Ε.Μοσχάτου, ανέφερε ότι η Διοίκηση του Δήμου μας βρίσκεται πάντα δίπλα στο Ιστορικό Σωματείο της πόλης μας, ενώ ανακοίνωσε ότι σε επαφή που υπήρξε με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο πήρε τη διαβεβαίωση ότι σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα καθώς και σε ότι αφορά το ζήτημα του κλειστού γηπέδου!

Στη συνέχεια, ο ηγέτης της Αθλητικής Ένωσης Μοσχάτου, παίρνοντας το λόγο ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και βοηθούν το Σωματείο όλα αυτά τα χρόνια, αναφέρθηκε στο έργο της Αθλητικής Ένωσης Μοσχάτου εντός και εκτός γηπέδων, ενώ τα χειροκροτήματα όλων απέσπασε η αναφορά του σε όσους συντέλεσαν πέρσυ στην άνοδο της ομάδας, δίνοντας έναν τόνο άκρως “Ενωτικό” αλλά και έντονα συναισθηματικό που κορυφώθηκε στην πορεία.

Ιδιαίτερη αναφορά μάλιστα πρέπει να γίνει σχετικά με τις ευχαριστίες του κ. Φαναρίτη στον περσινό προπονητή της ομάδας κ. Κούστα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον κ. Ζαχαρία Μιχαλόπουλο, αναφερόμενος σε συνομιλία τους, όπου ως κύριο συμπέρασμα βγήκε ότι η Ομάδα είναι πάνω από όλους και όλα…

Εντύπωση έκανε η αναφορά του κ. Φαναρίτη στην έως τώρα πορεία της Α.Ε.Μ. στα σαλόνια της Γ Εθνικής, λέγοντας ότι φέτος ήταν η πρώτη φορά έπειτα από 12 χρόνια παρουσίας ως παράγοντας, όπου κατάλαβε ότι τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά…. αναφέροντας μάλιστα χαρακτηριστικά ότι νιώθει πως η Α.Ε.Μοσχάτου είναι “ανάδελφο” Σωματείο με τα υπόλοιπα, σε αυτόν τον τιτάνιο αγώνα, λέγοντας όμως ότι εμείς κοιτάμε το στόχο μας και θα προσπαθούμε πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να προχωράμε ένα βήμα μπροστά!

Ο Αντιπρόεδρος της Α.Ε.Μ. κ. Βασίλης Γκούμας και αυτός με τη σειρά του αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία της Ομάδας καθώς και στο τεράστιο παραγωγικό έργο που υπάρχει στα τμήματα Ακαδημιών της Αθλητικής Ένωσης Μοσχάτου παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες και ευχαρίστησε τους γονείς των μικρών αθλητών λέγοντας μάλιστα ότι η πόρτα των γραφείων της Διοίκησης είναι πάντα ανοιχτή για όλους, ενώ τόνισε ότι φέτος στο ανδρικό τμήματα της ομάδας που αγωνίζεται στη Γ Εθνική, έχουν προωθηθεί παιδιά από τις Ακαδημίες, με απώτερο στόχο στο μέλλον ο αριθμός αυτός να μεγαλώσει!

Στο λόγο της, η υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Α.Ε.Μοσχάτου κ. Κάτια Σπαθή, λαμπερή όπως πάντα και χρωματίζοντας την εκδήλωση με την παρουσία της, αναφέρθηκε με τη σειρά της στο Κοινωνικό και Αθλητικό έργο που παράγει το Σωματείο, ενώ δήλωσε περήφανη που ανήκει στην Ομάδα της Α.Ε.Μ. αναφέροντας μάλιστα ότι Α.Ε.Μ. σημαίνει Αγάπη – Έρωτας – Μοσχάτο, έκφραση που χειροκροτήθηκε εντόνως από όλους, ενώ ευχάριστη στιγμή της παρουσίας της στο βήμα, ήταν όταν προσκάλεσε τον κ. Στέφανο Φαναρίτη και τον κ. Βασίλη Γκούμα προσφέροντας τους δυο μπουκέτα λουλούδια κάτι που προκάλεσε το χειροκρότημα όλων.

Την εκδήλωση παρουσίασε η κ. Κατερίνα Καρύδη ενώ βραβεύτηκαν οι εξής:

– Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου
– Αντιδήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου κ. Γιώργος Φελλάς
– Πρόεδρος Α.Ο.Ελευθερίας Μοσχάτου κ. Άρης Δημητρίου
– Ο γνωστός ασφαλιστής κ. Πολύδωρος Πατσουράκης
– Ο κ. Μιχάλης Περθενιάδης και η καφετέρια Moschato D’asti
– O κ. Σταμάτης Καζαντζής
– Ο κ. Μάνος Βιτζηλαίος
– Το κατάστημα ρούχων Muratti
– Το εστιατόριο “Πιτόψωμο”
– Η Εταιρεία Μπόθος – Επαγγελματικά Μηχανήματα Καθαρισμού
– Το εστιατόριο “Το Ζεμπερέκι”

 

 

Πηγή moschatomag.com

Κατάμεστο το πολιτιστικό κέντρο στην κοπή της πίτας της ΑΕ Μοσχάτου
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top