Β' ΕΠΣΑ

Παίκτες του Αγ. Θωμά: Υπερβολική η τιμωρία, άνιση η μεταχείριση, μας στερείτε άδικα την μπάλα

Ανακοίνωση έβγαλαν οι παίκτες του Αγ. Θωμά σχετικά με την αποβολή της ομάδας για δύο αγωνιστικές, θεωρώντας υπερβολική την ποινή και άδικη δεδομένου όπως λένε ότι έχουν υπάρξει χειρότερες καταστάσεις που έχουν μείνει ατιμώρητες ή έχουν επιβληθεί ποινές χάδι.

Ολόκληρη η ανακοίνωσή τους:

Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε σήμερα για την τιμωρία που μας επιβλήθηκε.2 αγωνιστικες αποβολή από το πρωτάθλημα. Αυτη ήταν η τιμωρία που αποφάσισε η επσα για τα 8 μπουκάλια με νερό που πέταξαν οι φίλαθλοι μας και για τον πυροσβεστήρα που ανοίξανε πίσω από τα αποδυτήρια της αντίπαλης ομάδας! Καταδικάζουμε αυτές τις πράξεις και θα τις καταδικάζουμε πάντα ! Αλλά
Κύριοι της επσα σεβαστείτε εμάς τους ποδοσφαιριστές αφού δεν σέβεστε το σωματείο,τον κόπο και τον ιδρώτα που αφήνουμε στο γήπεδο για το χόμπι το οποίο ρισκάρουμε τις δουλειές μας κάθε Σαββατοκύριακο ! Η τιμωρία που μας επιβλήθηκε είναι πέραν για πέραν υπερβολική και άδικη! Με ποια κριτήρια πήρατε αυτή την απόφαση; Σε χειρότερες καταστάσεις,όταν πρόεδροι με μπράβους μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και χτυπούν παίχτες αντίπαλης ομάδας δεν δείχνετε την ίδια ευαισθησία. Αλλα προφανώς τα κάνετε εκεί που μπορείτε. Εχουμε μεγάλη περιέργεια να μας πείτε ποτε είχε ξανά υπάρξει τέτοια τιμωρία για σωματείο και τον λόγο που τιμωρήθηκε με αυτό το τρόπο!Να σας θυμίσουμε εμείς,πέρυσι υπήρξε η ίδια τιμωρία σε ομάδα της Α Αθήνας..να σας θυμίσουμε και τι είχε συμβεί τότε;γιατί μάλλον δεν θυμάστε..αλλά το αφήνουμε εδώ γιατί θα δουν και οι τυφλοί στο τελος!
Δεν θελουμε καμία χαρη από εσας. Χαρες θέλατε εσείς όταν μας ζητήσατε να περιμένουμε 40 λεπτά να έρθουν κάποιοι παίχτες της ομάδας των Βριλησσίων για να ξεκινήσει το παιχνίδι,παρόλο που ο νόμος ορίζει κάτι διαφορετικό!Αλλα εμείς σεβαστήκαμε τους αντιπάλους ποδοσφαιριστές γιατί δεν θέλαμε να τιμωρηθούν για κάτι τέτοιο και να χάσουν το παιχνίδι στα χαρτιά και βγήκαμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε να παίξουμε ποδόσφαιρο,αυτό που μας στερείτε τώρα εσείς….

Οι παίχτες τους Π.Ο ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ

Παίκτες του Αγ. Θωμά: Υπερβολική η τιμωρία, άνιση η μεταχείριση, μας στερείτε άδικα την μπάλα
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top