Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πανταζής: Δουλεύουμε σε πλάνο τριετίας στον Φωστήρα!

Ο πρόεδρος του Φωστήρα, Διόνυζης Πανταζής μέσω της mikriliga.com ξεκαθαρίζει τους στόχους της ομάδας του και τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα του.

Το πρώτο μου μέλημα ήταν ο Φωστήρας να… ξεκολλήσει από το τοπικό, κάτι το οποίο το καταφέραμε. Από κει και πέρα υπάρχει πλάνο τριετίας για να μπορέσει η ομάδα να… χτίσει και στην συνέχεια να πρωταγωνιστήσει! Ο προπονητής μας έχει την ίδια φιλοσοφία με εμένα, η οποία έχει να κάνει με την στήριξη και την εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών και εκεί θέλουμε να χτίσουμε! Φέτος, θέλουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο της ΕΠΣ Αθηνών και να παραμείνουμε στην κατηγορία ξεκαθαρίζοντας την υπόθεση παραμονή όσο νωρίτερα γίνεται.

Αναφορικά με τα άτομα που βρίσκονται στο πλευρό μου και στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται οικονομικά, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι ουσιαστική βοήθεια υπάρχει από τον κ. Νίκο Αξιώτη, ο οποίος είναι ένας σοβαρός επιχειρηματίας και έχει τηρήσει μέχρι τώρα τις υποσχέσεις του και συνεχίζει να το κάνει!

Από την άλλη, θα ήθελα να πω ότι περιμένουμε και τη βοήθεια του πρώην προέδρου του Φωστήρα, Σταμάτη Καζαντζή, ο οποίος προς τιμήν του μας έχει πει ότι θα στηρίξει την προσπάθεια μας!”.

Πηγή https://www.mikriliga.com

 

Πανταζής: Δουλεύουμε σε πλάνο τριετίας στον Φωστήρα!
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top