Α' ΕΠΣΑ

Εντυπωσιακή η τελετή παρουσίασης της ποδοσφαιρικής ομάδας Γ.Σ.Ηλιούπολης 2018-19

Ήταν μια υπέροχη εκδήλωση η παρουσίαση της ομάδας του Γ.Σ.Ηλιούπολης για τη νέα σαιζόν 2018-19 τη Δευτέρα 10/9 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Άλσους «Δημήτρης Κιντής».
Με την παρουσία του Δημάρχου της πόλης κ.Βασίλη Βαλασσόπουλου, του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κ.Ηλία Πανταζόπουλου, του πρόεδρου του Αθλητικού & Πολιτιστικού Οργανισμού κ.Κοντονίκα, εκπροσώπων της αντιπολίτευσης του δήμου, παλαιμάχων παικτών που δόξασαν την ομάδα, εκπροσώπων των υπολοίπων ομάδων της πόλης και πλήθος κόσμου στην πλειοψηφία του γονείς των ακαδημιών, οι διοικούντες την ομάδα παρουσίασαν το πλάνο της ανδρικής ομάδας με τους προπονητές και τους παίκτες ονομαστικά, καθώς και τον σχεδιασμό των τμημάτων υποδομών επικεφαλής των οποίων είναι ο καταξιωμένος τεχνικός κ. Ηλίας Καλοπήτας.
Παρόντες βέβαια οι μικροί ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων της Ακαδημίας.
Κλου της βραδιά η κλήρωση ενός i-phone από τον παλαίμαχο διεθνή «Ηλιουπολίτη» ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Σταύρο Σταματή.
Από πλευράς της διοίκησης της ομάδας παραβρέθηκε σύσσωμο το νέο Δ.Σ. της ομάδας με συντονιστή-ομιλητή της εκδήλωσης Ο κ Γιάννης Γιαννόπουλος και ο κ.Γιώργο Μπενά ο οποίος ευχαρίστησε τους χορηγούς της ομάδας «Μπίρλης της αλυσίδας Οπτικών »Οφθαλμός «, και τους ανθρώπους που αποφάσισαν να συνδράμουν στην νέα προσπάθεια για μια νέα ομάδα.

Εντυπωσιακή η τελετή παρουσίασης της ποδοσφαιρικής ομάδας Γ.Σ.Ηλιούπολης 2018-19
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top