Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αναβολή στο Εθνικός-Κηφισιά λόγω λουκέτου στο γήπεδο Ταύρου και η συγγνώμη του Εθνικού

Τραγελαφικές καταστάσεις και ασυνεννοησία είχαν ως αποτέλεσμα να αναβληθεί η προγραμματισμένη αναμέτρηση του Εθνικού με την Κηφισιά στο γήπεδο του Ταύρου!

Το παιχνίδι που είχε οριστεί το μεσημέρι της Κυριακής να πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό γήπεδο του Ταύρου “Σταύρος” Γιαλαμπίδης αναβλήθηκε!

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η mikriliga, οι υπεύθυνοι του γηπέδου στον Ταύρο είχαν κλειδωμένες τις πόρτες και με χαρτί που είχαν αναρτήσει στην είσοδο (φωτό) ενημέρωναν ότι παραμένει κλειστό λόγω επανασποράς!

Έτσι, η αναμέτρηση του Εθνικού με την Κηφισιά που είχε προγραμματιστεί από την ΕΠΟ για να λάβει χώρα στην έδρα του Φωστήρα την Κυριακή 10/11 στις 15:00, αναβλήθηκε και αναμένεται νέα ημερομηνία διεξαγωγής…

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ζητάει συγνώμη από τους φίλους του Εθνικού που ήρθαν στο γήπεδο του Ταύρου χωρίς να δουν παιχνίδι, καθώς και από την ομάδα της Κηφισιάς για τον ίδιο λόγο, εξέδωσε ο σύλλογος του Πειραιά…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους φίλους της ομάδας μας που ήρθαν σήμερα στο γήπεδο του Ταύρου χωρίς να δουν παιχνίδι, καθώς και από την ομάδα της Κηφισιάς για τον ίδιο λόγο. Η ομάδα μας δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό αφού έκανε έγκαιρα όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και προσκόμισε στις αρμόδιες αρχές και τους διαιτητές όλα τα απαιτούμενα έγγραφα (παραχωρητήριο, άδειες κλπ) για την τέλεση του αγώνα, όμως οι αρμόδιοι του γηπέδου δεν τήρησαν τις υποχρεώσεις που είχαν με βάση και το παραχωρητήριο.

Η ομάδα μας θα κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την προάσπιση των συμφερόντων της και τον καταλογισμό των ευθυνών όπου υπάρχουν.

 

Αναβολή στο Εθνικός-Κηφισιά λόγω λουκέτου στο γήπεδο Ταύρου και η συγγνώμη του Εθνικού
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top