Γ' ΕΠΣΑ

Νίκος Γεωργακάκος: Προτεραιότητα στα νιάτα και στο σωστό ποδόσφαιρο στον ΓΣ Πατησίων

Στα δικά του μέρη στις δικές του γειτονιές προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες του ο επιτυχημένος-κόουτς τεχνικός Νίκος Γεωργακάκος, στον ΓΣ Πατησίων.

Και οι δυο τους έχουν την δική τους ιστορία και βίοι παράλληλοι. Τα Πατήσια που στο πρόσφατο παρελθόν έφθασαν και στην πολύ δυνατή τότε Δ’ Εθνική και έχουν βγάλει παικταράδες που αγωνίστηκαν και στην Α’ Εθνική. όπως και ο Νίκος Γεωργακάκος που έχει την δική του αξιοζήλευτη πορεία στον χώρο του ποδοσφαίρου πάντα με ταπεινότητα και ήθος και που τα τελευταία χρόνια έχει εξαιρετική πορεία από το δύσκολο πόστο του προπονητή.

Τα τελευταία χρόνια, τον Δεκέμβριο του 2018 από τον Γζυζιακό που πρόσφερε τις υπηρεσίες του μετακόμισε στην Κ12 των Πατησίων και από αρχές Μαϊου του 2019 ανέλαβε την πρώτη ομάδα των Πατησίων της οποίας τα ηνία έχει και φέτος όπως και της Κ14 του συλλόγου.

Ο Νίκος Γεωργακάκος κατόπιν των ερωτημάτων που του θέσαμε μίλησε στο fotisnewsmatch,gr για την φιλοσοφία με την οποία πορεύεται φέτος η ομάδα των Πατησίων αναφέροντας: “Η φιλοσοφία μας είναι να συμμετέχουν στην πρώτη ομάδα όπως και γίνεται πολλά νέα παιδιά. Ήδη στην πρώτη ομάδα αγωνίζονται το πολύ τέσσερις μεγάλοι και όλοι οι άλλοι παίκτες είναι από το 2000 και κάτω. Γι’ αυτό το λόγο και η λογική απειρία μας στοίχισε βαθμούς σε δύο ματς όπως με τον Θρίαμβο Αθηνών όπου θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει με μεγάλη διαφορά σύμφωνα με τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Όμως σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να έχουμε εξάρτηση από το βαθμολογικό άγχος. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα που να παίζει σωστό ποδόσφαιρο και αυτό επιδιώκουμε πρωτίστως και οι παίκτες να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους, το ποδόσφαιρο. Τα καλά αποτελέσματα θα έρθουν στην πορεία. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονίσω την άριστη και ποιοτική δουλειά που γίνεται από τον συνεργάτη μου Αχιλλέα Γκόγκο. ΅Ο συνεργάτης μου και γυμναστής της ομάδας είναι ένας νέος άνθρωπος, με σύγχρονες αντιλήψεις, τεράστιες γνώσεις, φοβερή όρεξη για δουλειά και που παράγει σπουδαίο έργο. Δίνουμε συνέχεια επίσης έμφαση στα τμήματα υποδομής στα οποία κάνουν άψογη δουλειά οι Μάνος Μανωλάς και Γιώργος Γαραντζιώτης. Από κει και ύστερα η διοίκηση είναι καθημερινά κοντά μας, προσπαθεί να λύσει τα όποια προβλήματα υπάρχουν όπως το γηπεδικό που είναι πιο έντονο για τις Ακαδημίες μας δεδομένου ότι το γήπεδο Γαλατσίου χρησιμοποιείται από πολλές ομάδες. Ωστόσο αντιμετωπίζουμε την συνέχεια μα αισιοδοξία στηριζόμενοι και μόνο στις δικές μας δυνάμεις”.

Νίκος Γεωργακάκος: Προτεραιότητα στα νιάτα και στο σωστό ποδόσφαιρο στον ΓΣ Πατησίων
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top