Α' ΕΠΣΑ

Αναβλήθηκε η αναμέτρηση ΑΟ Χαϊδαρίου-Ηλιούπολης λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου

Μέσω ανάρτησης στη σελίδα που διατηρεί στο facebook, η Ηλιούπολη έκανε γνωστό ότι το ματς με τον ΑΟ Χαϊδαρίου για την πρεμιέρα του 1ου ομίλου αναβάλλεται.

Αιτία αποτελεί ένα έγγραφο που έχει αποσταλεί από τον αθλητικό εισαγγελέα Αθηνών κ. Σιμιτζόγλου ο οποίος αναφέρει ότι δεν έχει χορηγηθεί άδεια διεξαγωγής του αγώνα λόγω της ακαταλληλότητας του γηπέδου «Τάκης Χαραλαμπίδης».

Αναλυτικά, το κείμενο

Α) Η από 21-09-2019 προφορική εντολή του Αθλητικού Εισαγγελέα Αθηνών κ. Σιμιτζόγλου Κώστα

Κατόπιν σχετικής προφορικής εντολής του εισαγγελέα αθλητικής βίας κου Σιμιτζόγλου Κωνσταντίνου, υπόψη του οποίου το περιεχόμενο της (β) σχετικής και δεδομένης της μη χορήγησης άδειας διεξαγωγής αθλητικής συνάντησης από την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής, σας γνωρίζουμε ότι διαχτάθηκε η μη διεξαγωγή του προγραμματισμένου για σήμερα (21-09-2019) και ώρα 16.30, ποδοσφαιρικού αγώνα, στο ενταύθα δημοτικό γήπεδο Χαϊδαρίου «Τάκης Χαραλαμπίδης. Συνακόλουθοι, παρακαλείσθε για την πλήρη και ακριβή συμμόρφωση σας σύμφωνα με τα ισχύοντα. Το ΑΤ. Ηλιούπολεως παρακαλείται για την επίδοση του παρόντας στον Γ.Σ. Ηλιούπολης με αποδεικτικό το οποίο να μας αποστείλει. Οι υπηρεσίες στις οποίες κοινοποιείται το παρόν παρακαλούνται για την ενημέρωση τους.

Αναβλήθηκε η αναμέτρηση ΑΟ Χαϊδαρίου-Ηλιούπολης λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top