ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

Ξεκίνημα με νέο λουκ η ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Η ομάδα της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ μετά από μια επιτυχημένη σεζόν ξεκινά τη νέα περίοδο και τους αγώνες με νέο λουκ.

Κάθε Τετάρτη στο γήπεδο κοντά στην Θηβών στο Ρέντη με χλοοτάπητα νέας γενιάς όπου θα είναι η προσωπική έδρα της ομάδας. Θα γίνει αγιασμός και η ομάδα θα παίξει νωρίς 9/9 με τον Εδυλιακό στα Βίλια στις 7 το απόγευμα.

Επίσης η ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ θα παρουσιάσει τις νέες μεταγραφές που έχει κάνει ήδη ΤΟΝ.. ΣΤΡΑΙΚΕΡ.. ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ.. ΣΠΎΡΟ.. ΤΟΝ.. Κ.. ΣΙΑΚΟΥΛΗΣ.. ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΕΛΗ…. ΚΥΒΕΛΛΟ.. ΣΑΡΛΑ.. ΚΑΙ.. ΤΟΝ.. ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΚΟ..1992..ΟΚΟΥΕ..ΠΟΥ..ΜΑΖΙ..ΜΕΤΟΥΣ..ΡΟΖΑΛΕΣ..ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ..ΜΠΟΥΡΑΝΗ…ΜΠΡΕΧΑ..ΣΠΑΝΟΠΟΟ..ΚΙΤΣΟ..ΚΑΡΑΤΖΑ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟ..ΣΕΡΛΗ…ΕΜΕΝΙΚΕ.. ΑΝΤΩΝΙΟΥ… ΚΑΡΑΝΤΑΡΑΚΗΣ. ΦΑΡΙΝ..ΛΟΥΠΟΥ..ΞΙΑΡΧΟ..ΡΗΓΑΝΙΑ..ΚΑΙ..ΤΟΝ..MVP…K..PANTELI θα δημιουργήσει φοβερή ομάδα.

Σε πολλούς αγώνες θα παίζουν:

ΝΟΝΙ.ΛΙΜΑ….ΝΙΚΟΣ..ΓΚΟΥΛΗΣ..

Ο κόουτς Μαμωνάς είναι καθημερινά στο ακουστικό με παίκτες που θέλουν να ενταχθούν. Ήδη αποθεραπεύτηκε και ο Βασιλειάδης οπότε θα υπάρξει ξεκίνημα με το πληρέστερο ρόστερ παλαιμάχων. Η ομάδα την επόμενη εβδομάδα θα κάνει συνεστίαση ενώ στο Δ.Σ συμμετέχουν πέντε γυναίκες οι:

.Κ..ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ..Κ..ΧΡΥΣΑΦΙΔΟΥ..Κ..ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΗ..Κ..ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ..ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ..Κ..ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ..ΚΑΙ..Η..ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ..ΤΗΣ..ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ. ΑΓΑΠΗΣ.. ΓΙΑ.. ΠΑΙΔΙΆ.. Κ.. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ.. ΟΥΡΑΝΙΑ…

ΚΑΙ Η ΓΙΑΛΑΜΑ ΛΟΥΚΙΑ.

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Ξεκίνημα με νέο λουκ η ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top