Α' ΕΠΣΑ

Αρχίζουν σήμερα 26/8 οι εγγραφές και επανεγγραφές στις Ακαδημίες του ΠΑΟ Ρουφ

Αρχίζουν από σήμερα Δευτέρα 26/8 οι εγγραφές και επανεγγραφές στις Ακαδημίες του ΠΑΟ Ρουφ που έχει μεγάλη παράδοση και πολλές επιτυχίες σε αυτό τον τομέα.

Στην σχετική ανακοίνωση της Αούστρια αναφέρονται τα εξής:

“Από την Δευτέρα 26 Αυγούστου θα λειτουργεί η γραμματεία της ομάδας μας 18:00-20:30 καθημερινά για την εγγραφή η επανεγγραφή στις ακαδημίες μας (ποδόσφαιρο και κολύμβηση).
Για οποιαδήποτε πληροφορία στα τηλέφωνα 210 3428213 – 6977 152306 (10:00-13:00 & 18:30-20:30).
Πιο κάτω υπάρχει και το πρόγραμμα προπονήσεων της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας για τον καλύτερο προγραμματισμό και των άλλων δραστηριοτήτων των παιδιών. Για την κολύμβηση να απευθυνθείτε στην γραμματεία ώστε να ενημερωθείτε για τις μέρες και ώρες προπόνησης των παιδιών.”

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στις Ακαδημίες της κολύμβησης κάθε χρόνο παρουσιάζεται ραγδαία αύξηση των αθλητών και των αθλητριών και όλα τα τμήματα φυσικά και του ποδοσφαίρου απαρτίζονται από επιστήμονες διπλωματούχους προπονητές και γυμναστές.

Όλα τα τμήματα ποδοσφαίρου του ΠΑΟ Ρουφ συμμετέχουν σε σημαντικές διοργανώσεις και κάθε χρόνο πραγματοποιούν εξόρμηση σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας ακόμα και στο εξωτερικό, για ποδόσφαιρο, διασκέδαση και την απόλαυση των νεαρών αθλητών.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

Αρχίζουν σήμερα 26/8 οι εγγραφές και επανεγγραφές στις Ακαδημίες του ΠΑΟ Ρουφ
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top