ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Καλλιθέα φιλικό 0-0 με Αιγάλεω-Η ανάρτηση του Αιγάλεω για το κάταγμα περόνης του Μαρή

Στο ισόπαλο 0-0 έμειναν Καλλιθέα και Αιγάλεω, στο φιλικό που σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του αμυντικού του Σίτι Μαρή.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης) Φαρμάκης, Ντρούγκας, Βιδάλης, Κρητικός, Βελέτης, Κώστας, Στούπης, Μπέλλης, Βασιλειάδης, Μαρουκάκης, Τσεβάς.

Έπαιξαν ακόμη οι Λαδάς, Οικονόμου, Αλεξαναδρόπουλος, Αγάθης, Γκρόσσιος, Μουρελάτος.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Πέτρος Δημητρίου) Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Μαγκάκης, Συριόπουλος, Παπανικόλας, Κατσικογιάννης, Μαρής (20′ λ.τρ. Τσίτσαρης), Σταματάκης, Χατζηιωαννίδης, Γκότοβος, Τσιλιγκίρης. Έπαιξαν ακόμη οι Φαρινόλα, Πετρόπουλος, Ντιατά, Γκλώτσος, Τσίτσαρης, Τσαφταρίδης, Κατσάρας.

Στην ανάρτησή του για τον τραυματισμό του Μαρή το Αιγάλεω αναφέρει:

Η ομάδα μας φιλοξενήθηκε από την ομάδα της Καλλιθέας σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας . Από το πρώτο λεπτό μέχρι τη λήξη του «φιλικού» αυτού αγώνα , οι παίκτες της Καλλιθέας αγωνίστηκαν λες και έπαιζαν την παραμονή τους στη κατηγορία, με σκληρό παιχνίδι και βίαια μαρκαρίσματα. Αποκορύφωμά όλων αυτών , ήταν το «Τάκλιν» που έκανε στο κέντρο του γηπέδου ο ποδοσφαιριστής Μαρουκάκης ,στο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Μιχάλη Μαρη, και είχε σαν αποτέλεσμα τον άσχημο τραυματισμό του (Κάταγμα Περόνης).Αυτή η αδικαιολόγητη και αντιαθλητική ενέργεια δεν τιμωρήθηκε ούτε απο το Διαιτητή του αγώνα ,αλλά ούτε καταδικάστηκε από τον προπονητή της Καλλιθέας ,απεναντίας ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής στο υπόλοιπο αγώνα που αγωνίστηκε,μέχρι ο Διαιτητής να τον βγάλει έξω, δε σταμάτησε να προκαλεί τους παίκτες μας,αλλά και να βρίζει τους φιλάθλους μας στη κερκίδα.Ευχαριστούμε το Κύριο Παπαδόπουλο για τη φιλοξενία που παρείχε στους φιλάθλους και στην αποστολή της ομάδας μας.

Η Καλλιθέα φιλικό 0-0 με Αιγάλεω-Η ανάρτηση του Αιγάλεω για το κάταγμα περόνης του Μαρή
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top