ΕΠΣΔΑ

Με αποφασιστικότητα το ξεκίνημα του Μεγαρικού που ανακοίνωσε Σαμάτιαλη στις Ακαδημίες

Υπό την καθοδήγηση του προπονητή μας Γιώργου Χατζή, ξεκίνησε την Δευτέρα 19/08/2019 η προετοιμασία της αντρικής μας ομάδας. Σύσσωμη η ομάδα έδειξε πως είναι έτοιμη και αποφασισμένη, για μία δυναμική πορεία στην φετινό πρωτάθλημα. Οι πολλές προσθήκες από το ”πάνω ράφι” των μεταγραφών και η ολοκλήρωση του ρόστερ με τους παραμένοντες ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι έκαναν μία πολύ καλή πορεία στο περσινό πρωτάθλημα, θα δώσει την ώθηση στην ομάδα, με στόχο την άνοδό της στην Α΄ κατηγορία. Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο εύχονται στους ποδοσφαιριστές μας, μία υγιή και χωρίς τραυματισμούς χρονιά με επιτυχίες.

Εξάλλου ο Μεγαρικός ανακοίνωσε τον Σαμάτιαλη για τις Ακαδημίες επισημαίνοντας:

Ο κος Σαμάτιαλης είναι πιστοποιημένος προπονητής UEFA A. Όσον αφορά την διαδρομή του ως προπονητής: BOHΘOΣ ΠPOΠONHTH στον Α.Γ.Σ BYZAΣ MEΓAPΩN στη Γ EΘNIKH. ANAΛYΣH ANTIΠAΛOY (ΣKAOYTEP)στην ΠAE ΠANAIΓEIAΛOΣ στη Γ και έπειτα στη Β EΘNIKH. Επίσης θήτευσε ως ΠPOΠONHTHΣ της αντρικής ομάδας της NEAΣ ΠEPAMOY στην Α κατηγορία της ΕΠΣΔΑ όπου και κατέκτησε το κύπελλο ΕΠΣΔΑ.

Τέλος έχει προπονήσει τις εξής AKAΔHMIEΣ :NEAΣ ΠEPAMOY – ΣKOPΠIOΣ ΦYΛHΣ – AΓIOI ANAPΓYPOI.

Η διοίκηση του Α.Σ.Μεγαρικός του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στην εξέλιξη των μικρών μας αθλητών !!! Καλώς ήρθες Αλέκο στην οικογένεια του Μεγαρικού!!!

Με αποφασιστικότητα το ξεκίνημα του Μεγαρικού που ανακοίνωσε Σαμάτιαλη στις Ακαδημίες
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top