ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ανανέωσαν Σωτήρχος, Ηλιαδάκης, Λάγαρης, Βαμβακούσης στις Ακαδημίες των Νέων Ευγένειας

Ανανεώσεις είχαμε με το προπονητικό τιμ των υποδομών των Νέων Ευγένειας

Στην σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση συνεργασίας μας για μια ακόμη χρονιά με το προπονητικό επιτελείο των υποδομών μας:

Γιάννης Σωτήρχος: Τεχνικός Δ/ντης Ακαδημίας, προπονητής
Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής super & football league σε ομάδες όπως ο Λεβαδειακός, ο Ατρόμητος Αθηνών, η Χαλκηδόνα & ο Ολυμπιακός Βόλου κ.α.
Κάτοχος διπλώματος UEFA Α΄ με αξιοσημείωτη πορεία και επιτυχίες ως προπονητής υποδομών σε συλλόγους της Αττικής

Νίκος Ηλιαδάκης: Προπονητής – Γυμναστής.
Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, κάτοχος διπλώματος UEFA B’. Το 2018 βραβεύτηκε από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά για την πολυετή προσφορά του στις υποδομές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου σε ανδρικά αλλά & γυναικεία τμηματα με πολλές επιτυχίες & διακρίσεις στο ενεργητικό του.

Νίκος Λάγαρης: Προπονητής
κάτοχος UEFA C, παλαίμαχος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής εθνικών κατηγοριών, προπονητής επί σειρά ετών σε ανδρικές ομάδες και τμήματα υποδομών Ν. Χίου &
Ν. Ηλείας

Κώστας Βαμβακούσης:
Καταξιωμένος προπονητής τερματοφυλάκων, με πολυετή θητεία σε μεγάλες ομάδες, όπως Αιγάλεω, ΑΟ Περιστερίου & Ατρόμητος Αθηνών.

Τα τελευταία χρόνια με βάση το πλάνο και τους στόχους που έχει θέση από κοινού Διοίκηση, τεχνική δ/νση και προπονητικό επιτελείο, οι υποδομές μας γνωρίζουν και απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης ολοένα και περισσότερων μικρών αθλητών μας και των οικογενειών τους, γεγονός που αποδεικνύει ότι βαδίζουμε σε σωστά μονοπάτια, με σταθερή φιλοσοφία και αρχές πρώτα από όλα για την σωστή διαπαιδαγώγηση και άθληση της νεολαίας παράλληλα με τις αγωνιστικές επιτυχίες των παιδιών και τη σωστή εκμάθηση του ποδοσφαίρου.

Μέσα από ενιαίο προπονητικό σχέδιο και πλάνο ανά ηλικιακή κατηγορία, που διέπεται από τις αρχές, τους κανόνες και τη φιλοσοφία του σύγχρονου ποδοσφαίρου τα παιδιά μαθαίνουν, χαίρονται το παιχνίδι, κάνουν φιλίες ζωής, γίνονται ΟΜΑΔΑ..

Oι Νέοι Ευγένειας περιμένουν τους μικρούς μας φίλους που αγαπούν το ποδόσφαιρο και θέλουν να μας γνωρίσουν να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους για πληροφορίες εγγραφών, δράσεις και παροχές της ακαδημίας μας και το πρόγραμμα των προπονήσεων μας

1. Στα τηλέφωνα:

Υπεύθυνη Υποδομών
6976 940 084: Κα Τζένη Καραγιαννίδου

Γραμματεία
6934 307 166 Κα Τζένη Ζαρταλούδη
6947 195 442 Κα Καλυψώ Στυλιανοπούλου

2. Από τις 19 Αυγούστου και κάθε Δευτέρα 19.00-21.00 μπορούν να μας επισκεφτούν στα γραφεία μας Τραπεζούντος 36, Ευγένεια , 2ος Όροφος

3. Από τις 2 Σεπτέμβρη, από τις 17.00 έως 19.00 καθημερινά στα αποδυτήρια της ομάδας μας στο γήπεδο προπονήσεων μας Σωκράτους & Παλαιολόγου, Χαραυγή.

Για τα παιδιά που θέλουν να γνωρίσουν την Ακαδημία μας ΔΩΡΕΑΝ Ο ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ πριν την οριστική εγγραφή τους.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, ουρανός, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: 28 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος, στάδιο και υπαίθριες δραστηριότητες

Ανανέωσαν Σωτήρχος, Ηλιαδάκης, Λάγαρης, Βαμβακούσης στις Ακαδημίες των Νέων Ευγένειας
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top