ΕΠΣΑΝΑ

Σε δύο γήπεδα οι προπονήσεις των μικρών της Δόξας Κορωπίου που ευχαριστεί άπαντες για την προτίμηση

Η Δόξα Κορωπίου με ανακοίνωσή της ευχαριστεί άπαντες όσους προτίμησαν τις ακαδημίες του συλλόγου και αναφέρει ότι οι προπονήσεις θα γίνονται σε δύο γήπεδα και λεπτομερώς το τι θα ισχύσει τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Βρισκόμαστε πολύ κοντά στην έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν (2019-2020) και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τους νέους αθλητές μας όσο και τους παλιούς καθώς και τους γονείς τους, για την προτίμηση τους στην Ακαδημία μας καθώς και για την εμπιστοσύνη τους στην δουλειά μας.

Στόχος της Ακαδημίας μας είναι τόσο η εκμάθηση και εκπαίδευση στο αγαπημένο άθλημα μικρών και μεγάλων, το ποδόσφαιρο όσο και η διαπαιδαγώγηση των αθλητών μας κάτω από τις βασικές αξίες που μας διδάσκει ο αθλητισμός, οι οποίες θα ακολουθούν τους αθλητές μας σε όλη τους την ζωή.

Οι προπονήσεις μας πραγματοποιούνται σε 2 γήπεδα στο Κορωπί : Το Δημοτικό Στάδιο Γ.ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗΣ με φυσικό χορτάρι καθώς επίσης και στις εγκαταστάσεις SUPERLEAGUE, στις οποίες λειτουργούν 2 γήπεδα 6 x 6 με πλαστικό τάπητα και κλειστή καφετέρια τον χειμώνα, όπου οι γονείς/συνοδοί μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους κατά την διάρκεια των προπονήσεων.

Οι προπονήσεις διεξάγονται από άρτια καταρτισμένους προπονητές, κατόχους διπλωμάτων UEFA. Και στα δύο γήπεδα μας υπάρχουν πιστοποιημένοι διασώστες κατά την διάρκεια των προπονήσεων καθώς και εξειδικευμένος φυσιοθεραπευτής.

Υπενθυμίζουμε ότι οι εγγραφές στην Ακαδημία μας ξεκινούν την Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019, στις εγκαταστάσεις SUPERLEAGUE (Ερμή Σουρλαντζή & Έκτορος), καθημερίνα ώρες 18:00-22:00 και διαρκούν όλη την σεζόν!

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στα τηλ. 6955 234007 (Χριστοφαρίδου Μελίνα) ή 210 6626966 (SUPERLEAGUE) , είτε στο email doxakoropi@gmail.com.

Σε δύο γήπεδα οι προπονήσεις των μικρών της Δόξας Κορωπίου που ευχαριστεί άπαντες για την προτίμηση
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top