Α' ΕΠΣΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑΣΗΣ: ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΝΑ

ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 6945792469 και 6972891582

Ο Γιάννης Νάσης εδώ και επτά χρόνια έχει τον διττό ρόλο του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας της ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης.

Νιώθει υπερήφανος για την συμβολή του στην δημιουργία της μεγαλύτερης και πιο ποιοτικής Ακαδημίας της ευρύτερης περιοχής και καταθέτει σήμερα στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την άποψή του για τους λόγους που οι γονείς μπορούν να εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην ΔΙΑΝΑ. Παράλληλα αναφέρεται στα προβλήματα που ταλανίζουν την Ακαδημία και καταγράφει τους στόχους του ιδίου αλλά και των συνεργατών του, προπονητών της Ακαδημίας, για την νέα χρονιά.

Η Ακαδημία της ΔΙΑΝΑ ανοίγει τις πύλες της την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, στο δεύτερο δημοτικό γήπεδο της πόλης, και τα 300 και πλέον παιδιά που απαρτίζουν τα 20 τμήματά της αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών στην πρώτη συνάντηση.

Τι πρέπει να κάνουν τα παιδιά της Ακαδημίας κατά τη διάρκεια των διακοπών του καλοκαιριού; Ποιά είναι η τοποθέτηση του τεχνικού διευθυντή.

«Τα παιδιά πρέπει πρώτα απ’ολα να ξεκουραστούν και να χαρούν τις διακοπές τους και την θάλασσα. Προαιρετικά, εάν θέλουν και μόνο ως διασκέδαση, μπορούν να συμμετέχουν σε παιχνίδια ποδοσφαίρου και ασκήσεων τεχνικής που έχουμε δείξει στις προπονήσεις τους».

Φέτος, με πρωτοβουλία του κυρίου Νάση ως τεχνικού διευθυντή, στις περισσότερες ηλικιακές κατηγορίες έγινε διαχωρισμός των τμημάτων, για τον οποίο ο επικεφαλής των προπονητών υποστηρίζει:

«Φέτος σε όλα τα τμήματα έγινε προσεκτική επιλογή για να μεγιστοποιήσουμε τα προπονητικά ερεθίσματα με τη δημιουργία τμημάτων με παρόμοια ποδοσφαιρική ικανότητα. Ειδικότερα στο τμήμα μου (προπονητής στην κατηγορία Κ10) θα προσπαθήσω να βελτιώσω την ποδοσφαιρική τεχνική και τακτική αλλά κυρίως να διασκεδάσουμε παίζοντας σωστό ποδόσφαιρο.
Οι εξωαγωνιστικοί στόχοι πρωτίστως είναι τα παιδιά να μάθουν ότι το ποδοσφαιρο είναι ένα παιχνίδι και έτσι το αντιμετωπίζουμε. Με σεβασμό σε όλους που συμμετέχουν σε αυτό».

Ο ρόλος των γονέων ήταν και παραμένει καθοριστικός στην υγιή εξέλιξη του παιδιού μέσα σε μια ποδοσφαιρική Κυψέλη. Ο κύριος Νάσης, όπως όλοι μας στην ΔΙΑΝΑ, σέβεται τον ρόλο του γονέα και ζητά την συμπαράστασή του:

«Οι γονείς πρέπει να είναι πάντα βοηθητικοί και ενισχυτικοί στο παιδί τους και στην προσπάθειά του. Δεν χρειάζεται κριτική, οδηγίες και προπάντων επίπληξη ή φωνές για καμιά προσπάθειά του είτε στην προπόνηση είτε στον αγώνα».

Ο κύριος Νάσης, με μεγάλες ανησυχίες αναφορικά με το περιορισμένο ωράριο της ΔΙΑΝΑ στα δημοτικά γήπεδα της Ηλιούπολης, επισημαίνει το γεγονός και ζητά την στήριξη της δημοτικής αρχής στο φλέγον αυτό ζήτημα:

«Το κυριότερο πρόβλημα της Ακαδημίας μας που είναι η μεγαλύτερη στην περιοχή και διαθέτει είκοσι τμήματα, είναι οι ώρες γηπέδου και κατ’ επέκταση οι ώρες προπόνησης που είναι πολύ πιεστικές. Ζητάμε και δικαιούμαστε περισσότερες ωρες σαν Ακαδημία».

Ο Γιάννης Νάσης απαντάει τέλος στο ερώτημα «γιατί ένας γονιός να εμπιστευθεί το παιδί του στην ΔΙΑΝΑ;»:

«Η Ποδοσφαιρικη ομάδα ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης έχει μια βασική αρχή από την αρχή της δημιουργίας της. Είμαστε σαν μια οικογένεια όπου όλοι μαζί, διοίκηση και προπονητές νοιαζόμαστε για όλα τα παιδιά και την εξέλιξή τους. Θεωρούμε όλα τα παιδιά, παιδιά μας και δεν είμαστε αντίθετοι στο να διορθώσουμε οτιδήποτε αρνητικό θεωρούμε δεν είναι προς όφελος για την ψυχαγωγία των παιδιών.
Επίσης έχουμε αξιόλογους προπονητές και την καλύτερη οργάνωση για την ανάδειξη του ποδοσφαιρικού ταλέντου των παιδιών. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που εγώ ως πατέρας θα επέλεγα την ποδοσφαιρική Ακαδημία ΔΙΑΝΑ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ για την εξέλιξη και την ψυχαγωγία του παιδιού μου στο ποδόσφαιρο».

Οσοι θέλουν να εγγράψουν το παιδί τους στην Ακαδημία της ΔΙΑΝΑ μπορούν καθημερινά να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6945792469 και 6972891582.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑΣΗΣ: ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΝΑ
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top