Γ' ΕΠΣΑ

Συνεχίζει στην Αναγέννηση Πετρούπολης ο Βασίλης Σκαλτσάς

Οριστικά όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο να συμβεί με τον Βασίλη Σκαλτσά στην άκρη του πάγκου της θα πορευτεί και την επόμενη σεζόν η Αναγέννηση Πετρούπολης.
Η διοίκηση του Κώστα Κάππου εκτίμησε δεόντως τη μεθοδική δουλειά και το αξιοζήλευτο έργο αλλά και την φιλοσοφία του σύγχρονου ποδοσφαίρου, που παρουσίασε ο έμπειρος τεχνικός κατά τη διάρκεια της περασμένης περιόδου και του εξαργύρωσε την εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπό του με την επέκταση της επιτυχημένης τους συνεργασίας.
Στα υψηλά κλιμάκια του συλλόγου δεν ξέχασαν το γεγονός ότι με τον συγκεκριμένο προπονητή η ομάδα βρήκε την χαμένη της αγωνιστική ταυτότητα όπως φυσικά και με όπλο την οργάνωση του , κατάφερε να βελτιώσει αρκετά το επίπεδο των ποδοσφαιριστών, που προέρχονται από τις πλούσιες υποδομές και να τους δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσουν παραστάσεις πρωταθλητισμού στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΑ, όπου ο σύλλογος των δυτικών προαστίων διεκδίκησε μέχρι ενό σημείου το εισιτήριο της ανόδου στην Β’ ΕΠΣΑ.
Μετά τη διευθέτηση του θέματος της τεχνικής ηγεσίας αναμένεται να ξεκινήσει με εντατικούς ρυθμούς ο κύκλος επαφών με τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο υπάρχον ρόστερ, ώστε να ανανεωθεί η συνεργασία μαζί τους.

Συνεχίζει στην Αναγέννηση Πετρούπολης ο Βασίλης Σκαλτσάς
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top