Β' ΕΠΣΑ

Προς ανανέωση Τσίκος και Γκιόλας στην Κοψαχείλα

Την προσπάθεια διατήρησης του βασικού κορμού που ηγήθηκε στην εφετινή εκπληκτική πορείας της Κοψαχείλας στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Β’ Κατηγορίας συνεχίζουν ακάθεκτοι οι άνθρωποι της διοίκησης στην Κοψαχειλα.
Οι ιθύνοντες του φιλόδοξου συλλόγου των νοτίων προαστίων είναι πάντοτε σε ανοικτή επικοινωνία με τον τεχνικό καθοδηγητή Αντώνη Κουφογιαννάκη, ο οποίος με τη σειρά του έχει εισηγηθεί την παραμονή όλων των παικτών, που υπήρξαν απόλυτοι πρωταγωνιστές της εξαίσιας παρουσίας της ομάδας και παράλληλα πληρούν όλες τις προδιαγραφές, ώστε να ηγηθούν στο εγχείρημα της επόμενης σεζόν.
Κάτω από αυτό το πρίσμα εντός των ημερών ενδέχεται να γίνει το καθοριστικό ραντεβού με τους Μιχάλη Τσίκο και Σταύρο Γκιόλα ο οποίος έχει περάσει και από τα Πετράλωνα. Οι δύο παίκτες, που αποτελούν τη βάση του οικοδομήματος της Κοψαχείλας τα τελευταία χρόνια αναμένεται να δώσουν τα χέρια με την διοίκηση και να συνεχίσουν να προσφέρουν τις ανεκτίμητες υπηρεσίες τους στο σωματείο.
Σε ό,τι αφορά τις μεταγραφικές επιδιώξεις, στις προτεραιότητες για τον τεχνικό Αντώνη Κουφογιαννάκη είναι η απόκτηση ενός κλασικού σέντερ φορ, που θα ξεχωρίζει για την εκτελεστική του δεινότητα κι ενός ποιοτικού εξτρέμ, οι οποίοι εκτιμάται ότι θα κάνουν την διαφορά στην ομάδα,

Προς ανανέωση Τσίκος και Γκιόλας στην Κοψαχείλα
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top