Α' ΕΠΣΑ

Με Αντώνη Γλύκα και πολλούς επώνυμους η γιορτή των Ακαδημιών του Ιάσονα

Είναι γεγονός ότι ο Ιάσονας έχει μεγαλώσει πολύ,μεγαλώνει συνέχεια και το αποδεικνύει κάθε χρονιά από την αρχή έως το τέλος της.

Αν και χωρίς τον μέντορα των παρουσιάσεων Χρήστο Μπράβο,άλλη μία γιορτή-τελετή λήξης των Ακαδημιών του Ιάσονα ήταν λαμπρή με πολύ κόσμο,πολλά παιδιά αφού για αυτά άλλωστε γίνεται η γιορτή,πολλά χαμόγελα,βραβεύσεις, μετάλλια και πολύ μπλε!!

Παρών στην εκδήλωση η πρώτη δημοτική σύμβουλος του δήμου μας Νίκη Βομπιράκη,οι επανεκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι Κουμαραδιός Γιώργος και Άρης Τσιμόγιαννης ,ο επικεφαλής του ΔΑΟ Αποστολόπουλος Δημήτρης,ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής με τη Νεά Δημοκρατία Αντώνης Πανούτσος και ο πρόεδρος των παλαίμαχων του Ολυμπιακού Αντώνης Γλύκας.

Τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον σύλλογο ο Ντίνος Κυπαρίδης,η Νατάσα Λιαπάτη και ο Αντώνης Γλύκας ενώ δόθηκαν μετάλλια σε όλους τους αθλητές μας.

Στην ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται ακόμα τα εξής:

Άλλη μια σπουδαία χρονιά τελείωσε λοιπόν με τον πιο λαμπρό τρόπο και δώσαμε όλοι ραντεβού τον Σεπτέμβριο για την αρχή ακόμα μιας σπουδαίας διαδρομής!

ΑΟ ΙΑΣΩΝ… ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!

Με Αντώνη Γλύκα και πολλούς επώνυμους η γιορτή των Ακαδημιών του Ιάσονα
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top