Α' ΕΠΣΑ

Επέστρεψε ο Γιώργος Καρατζάς στην τεχνική ηγεσία της Νέας Ιωνίας μετά το διαζύγιο με Μαντζούνη

Ένας γνώριμος άνθρωπος στους ανθρώπους και τους φίλους της Νέας Ιωνίας επέστρεψε στην τεχνική της ηγεσία

Ο λόγος για τον Γιώργο Καρατζά ο οποίος μετά από μια μικρή περιήγηση σε άλλες ομάδες όπως στην ΑΕ Χαλανδρίου με απόφαση της διοίκησης επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία της Νέας Ιωνίας.

Λίγες ώρες πριν αιφνιδιαστικά παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Νέας Ιωνίας αποτέλεσε ο Ανδρέας Μαντζούνης! Ο πολύπειρος τεχνικός, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, οδήγησε τους «γαλαζοκίτρινους» στην εκπλήρωση τους στόχου της παραμονής στον ιδιαίτερα απαιτητικό δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση νέας προπονητικής στέγης.

Συγκεκριμένα κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο Ανδρέας Μαντζούνης θα παρέμενε στο τιμόνι του συλλόγου, ο Πρόεδρος Σάββας Χατζηχαραλάμπους ενημέρωσε τον έμπειρο προπονητή ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία λόγω χάσματος στο οικονομικό, που είχε προκύψει μεταξύ των δύο πλευρών. Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Με τον τεχνικό Ανδρέα Μαντζούνη να σημειώνει τα εξής από την πλευρά του:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στην Νέα Ιωνία για την όμορφη συνεργασία που είχαμε. Πάνω απ’ όλα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τους ποδοσφαιριστές μου που μόχθησαν μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές, ώστε να υλοποιήσουμε τον στόχο της παραμονής. Καλή συνέχεια στην Νέα Ιωνία».

 

 

Επέστρεψε ο Γιώργος Καρατζάς στην τεχνική ηγεσία της Νέας Ιωνίας μετά το διαζύγιο με Μαντζούνη
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top