Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αποχωρεί από την προεδρία της Μάχης Μαραθώνα ο Στράτος Μίχας

Την αποχώρησή του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων από την προεδρία της Μάχης Μαραθώνα ανακοίνωσε με δήλωση-επιστολή του ο Στράτος Μίχας

Στην επιστολή του αναφέρει τα εξής:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Α. Π. Ο. ΜΑΧΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Μετά από 2 χρόνια που είχα την τιμή να υπηρετήσω ως πρόεδρος εναν από τους ιστορικότερους και μεγαλύτερους συλλόγους της Αττικής ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. Δυστυχώς προσωπικοί αλλά και επαγγελματικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να βρίσκομαι στη θέση του προέδρου όπως εγώ θέλω και απαιτούν οι ανάγκες της ομάδας.
Αυτά τα 2 χρόνια αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες, αλλά με επιμονή και υπομονή τα κάναμε να είναι 2 αξέχαστα χρόνια. Το αν πετύχαμε ή αποτύχαμε θα το κρίνει ο κόσμος του Μαραθώνα και η ιστορία, σίγουρα όμως δουλέψαμε σκληρά. Η ομάδα είναι σε σωστές βάσεις, χωρίς βάρη και έχει συγκεκριμένο πλάνο που με την βοήθεια της νέας Δημοτικής αρχής (που στη δική μου θητεία δεν υπήρχε) το μέλλον δείχνει ακόμα καλύτερο.
Σ’αυτην την πορεία δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω μέσα από τα βάθυ της καρδιάς μου τους ανθρώπους που δεν φοβήθηκαν να εκτεθούν και να ρισκάρουν το καλοκαίρι του 2017 και που μέχρι τέλους στήριξαν την προσπάθεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους παράγοντες της ομάδας νεότερους ή παλιότερους που συνεργάστηκα αψογα και που ο καθένας έχει συνεισφέρει το δικό του λιθαράκι στην ιστορία της ομάδας ,σε όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα και που μετέφεραν με τον καλύτερο τρόπο τις γνώσεις τους στους αθλητές μας, στους παίκτες από τον πιο μικρό (5χρ.)μεχρι τον πιο μεγάλο (42χρ.)που γνώρισα και τίμησαν και τιμάνε τη φανέλα της ομάδας αποδεικνύοντας κάθε μέρα ότι αποτελούν τη δύναμη του συλλόγου, στους αφανείς ήρωες τους χορηγούς μας που παρά την οικονομική κρίση είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και στηρίζουν την προσπάθεια και τέλος στον φίλαθλο κόσμο και στους γονείς των παιδιών της ακαδημίας που με την παρουσία τους μου έδιναν δύναμη να συνεχίσω.
Στο νέο Δ.Σ που θα προκύψει εύχομαι τα καλύτερα και θα είμαι κοντά τους στη συνέχεια του συλλόγου .
Κλείνοντας θα ήθελα να ζητήσω ένα συγγνώμη σε όσους αδίκησα και ένα ακόμα μεγαλύτερο στην οικογένεια μου για τις ώρες και τις στιγμές που τους στέρησα.
Η ομάδα είναι πάνω από πρόσωπα και εγωισμούς και με τη βοήθεια και την αγάπη όλων έχει τεράστιες δυνατότητες.
Με εκτίμηση
Στράτος Μίχας
Προεδρος
ΜΑΧΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Αποχωρεί από την προεδρία της Μάχης Μαραθώνα ο Στράτος Μίχας
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top