Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στην ΕΠΟ και πάλι για παράπονα η Μαύρη Θύελλα!

Το “μαγείρεμα” των ομίλων της Γ’ Εθνικής καλά κρατεί στην ΕΠΟ καθώς ούτε σήμερα Παρασκευή φαίνεται πως θα ανακοινωθεί ο καταρτισμός για το νέο πρωτάθλημα!

Το “μαγείρεμα” των ομίλων της Γ’ Εθνικής καλά κρατεί στην ΕΠΟ καθώς ούτε σήμερα Παρασκευή φαίνεται πως θα ανακοινωθεί ο καταρτισμός για το νέο πρωτάθλημα μετά την θύελλα αντιδράσεων σωματείων και Ενώσεων που έχουν προκληθεί από τις διαρροές για ενδεχόμενες μετακινήσεις ομάδων από το Αιγαίο στο… Ιόνιο και το αντίστροφο.

Η Καλαμάτα (και μαζί ο Πάμισος) που βρέθηκε στο στόχαστο βρίσκεται σε επιφυλακή ενώ στην αυριανή συνεδρίαση θα μεταβεί και πάλι αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον πρόεδρο Απόστολο Κουκούτση.

Την Πέμπτη πάντως συνεδρίασε η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου και πήρε μια σειρά αποφάσεων με σημαντικότερη πως θα υπάρξει εισήγηση στην Εκτελεστική Επιτροπή για τη δημιουργία της Super League 2 από την αγωνιστική περίοδο 2019-20, με συμμετοχή 12 ομάδων. Για την Γ’ Εθνική αναφέρθηκε γενικά και αόριστα πως τα θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα θα ρυθμιστούν μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου!

Ταυτόχρονα, η Επιτροπή επαγγελατικου ποδοσφαίρου ενέκρινε την προκήρυξη της Super League που προβλέπει υποβιβασμό τριών ομάδων και άνοδο μίας, για «να αρχίσει το πρωτάθλημα», όπως αναφέρεται.

Ακολουθεί η ενημέρωση για τις αποφάσεις της ΕΠΟ:

“Συνεδρίασε σήμερα η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA / UEFA κ. Petr Fousek.

Η Επιτροπή αποφάσισε να εισηγηθεί προς την Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο.:

Στο θέμα έγκρισης των προκηρύξεων των Super League και Football League της αγωνιστικής περιόδου 2018-19:

* Να εγκριθεί η αναδιάρθρωση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων και η δημιουργία της Super League 2 από την αγωνιστική περίοδο 2019-20 με συμμετοχή 12 ομάδων.

* Να εγκριθεί το συνοπτικό πρόγραμμα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

* Να εγκριθεί «κατ΄ άρθρο» η προκήρυξη του πρωταθλήματος 2018-19 της Super League, προκειμένου να αρχίσει το πρωτάθλημα στις 25 Αυγούστου,

* Τα λοιπά θέματα που αφορούν στην προκήρυξη της Football League, καθώς και ζητήματα ανόδου-υποβιβασμού από και προς την Super League 2, την Football League και τη Γ΄ Εθνική κατηγορία θα ρυθμιστούν έως την έναρξη των πρωταθλημάτων στις 23 Σεπτεμβρίου 2018.

Αναφορικά με το αίτημα της Super League για τροποποίηση του άρθρου 29 του Κ.Α.Π. ή την έγκριση παράτασης της προθεσμίας κατάθεσης των τηλεοπτικών συμβολαίων των ΠΑΕ στην Ε.Π.Ο. έως τις 31 Αυγούστου 2018:

* Να συζητηθούν τα αιτήματα της Super League στην Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. προς λήψη οριστικής απόφασης.”

Πηγή: sport365

Στην ΕΠΟ και πάλι για παράπονα η Μαύρη Θύελλα!
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top