ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γενική Συνέλευση στον Ιωνικό Νικαίας οι Rangers Τρίτη 11/6

Την Γενική τους Συνέλευση θα πραγματοποιήσουν σε ένα 24ωρο από τώρα, την Τρίτη 11/6 οι Rangers στον Ιωνικό Νικαίας.

Στην σχετική τους ανακοίνωση οι Rangers αναφέρουν:

Ανακοίνωση Rangers Club Est. 1989:

—————————————————-

Την Τρίτη 11/06 και ώρα 20:00 στο σύνδεσμο θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του λαού του Ιωνικού και η παρουσία όλων ειδικά όσων έχουν απαιτήσεις και όνειρα με τον σύλλογο είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη.
Δεν πρέπει να χαθεί καθόλου χρόνος όσο αφορά την προετοιμασία για την νέα χρονιά και τα γρανάζια από κάπου πρέπει να ξεκινήσουν για να πάρουν μπροστά οι μηχανές.
Ο σύνδεσμος τα τελευταία χρόνια είναι ο υπαίτιος για την εκκίνηση της ομάδας και το ίδιο θα κάνει και τώρα ενημερώνοντας για της εξελίξεις τον κόσμο και με μια κοινή γραμμή να ξεκινήσουμε να χτίζουμε από νωρίς γερές βάσεις ώστε να μπορεί ο σύλλογος να αναπνεύσει.
Η κατάσταση απαιτεί σοβαρότητα και μαζική συσπείρωση δυνάμεων όλων όσων έχουν εκφράσει την αγάπη τους για την ομάδα έμπρακτα και όχι μόνο selfie και μεγάλα Ιωνικά παραμύθια από τα fb. Όποιος θέλει ένα Ιωνικό δυνατό και νοικοκυρεμένο τώρα θα φανεί αδέλφια.
Πρέπει να βοηθήσουμε το σύλλογο να πάρει όσο το δυνατόν γρηγορότερα αυτά που του έταξαν αλλά και του αναλογούν στην πόλη(χορηγίες, γήπεδα, διάρκειας, βοήθεια από επιφανείς Ιωνικούς) και άλλα πολλά.

Γενική Συνέλευση στον Ιωνικό Νικαίας οι Rangers Τρίτη 11/6
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top