ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μνημόνια, Μακεδονικό, Θρησκεία, Γήπεδο της ΑΕΚ καταπίνουν κυβερνήσεις και Δημάρχους

ΑΡΘΡΟ Του ΦΩΤΗ ΚΑΤΣΟΥΦΗ

Το συγκεκριμένο τετράπτυχο Μνημόνια-Μακεδονικό-Θρησκεία-Γήπεδο ΑΕΚ και γενικά ότι είναι αντίθετο σε αυτό που θέλει ο Ελληνικός Λαός που δεν ξεχνά και την κατάλληλη στιγμή το υπενθυμίζει, οδηγεί σε ένα ασφαλές και υπαρκτό συμπέρασμα.

Αυτό το τετράπτυχο καταπίνει κυβερνήσεις και δημάρχους.

Όσες κυβερνήσεις και όσοι πρωθυπουργοί έφεραν το μνημόνιο από το οποίο κανείς τελικά δεν πιστεύει ότι έχουμε βγει εξαφανίστηκαν. Παπανδρέου, Σαμαράς και τώρα μας χαιρετάει και ο Τσίπρας αν και δεν θα είναι καλό να βγει με αυτοδυναμία η Ν.Δ. γιατί τότε η κυβέρνηση Μητσοοτάκη του Κυριάκου δηλαδή θα είναι εξουσιοδοτημένη να κάνει ότι θέλει.

Η κατάσταση βέβαια για το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα και για τον ίδιο επιβαρύνθηκε ακόμα περισσότερο με το Μακεδονικό αλλά και το γεγονός ότι τα έβαλε με την θρησκεία. Ακόμα και από το γεγονός ότι η αναδιάρθρωση στα πρωταθλήματα περιλαμβάνει αδικίες. Δεν χρειάζεται να ψάξουν πολύ ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας για να ερμηνεύσουν το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών. Το Μακεδονικό κατάπιε και τον Μπουτάρη ενώ η αλήθεια είναι ότι το μόνο κόμμα που κινήθηκε με ευρωπαϊκό λόγο στις Ευρωεκλογές ήταν αυτό του Βαρουφάκη.

Το ίδιο συνέβη και με τους Δημάρχους στη Νέα Φιλαδέλφεια που κοντραρίστηκαν στο να δημιουργηθεί το γήπεδο της ΑΕΚ. Έτσι πήγαν σπίτι τους ο ένας μετά τον άλλον οι Δήμαρχοι εκεί. Γρεντζελιάς, Αδαμόπουλος, Βασιλόπουλος χαιρέτησαν ο ένας μετά τον άλλον.

Τελικά με τον λαό δεν μπορεί να τα βάλει κανείς. Είναι και παραμένει ο κυρίαρχος.

Μνημόνια, Μακεδονικό, Θρησκεία, Γήπεδο της ΑΕΚ καταπίνουν κυβερνήσεις και Δημάρχους
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top