Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με την επίβλεψη του Νίκου Μεσολόγγη το camp της Θύελλας Ραφήνας για τμήματα Κ16-κ18

Με την επίβλεψη του προπονητή της πρώτης ομάδας Νίκου Μεσολόγγη θα πραγματοποιηθεί από 18/6 έως και 5/7 το camp της Θύελλας Ραφήνας για τμήματα ηλικιακά Κ16 και Κ18.

Αναλυτικά στην σχετική ανάρτηση της Θύελλας Ραφήνας μαζί με το πρόγραμμα του camp αναφέρονται τα εξής:

” Αγαπητοί γονείς και αθλητές , όπως γνωρίζετε από πέρυσι έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια έτσι ώστε οι αθλητές μας για τρεις εβδομάδες, μετά την λήξη της περιόδου και των υποχρεώσεων με την ακαδημία, να έχουν την δυνατότητα να διδαχτούν από το τεχνικό επιτελείο της ανδρικής ομάδας εξειδικευμένες ποδοσφαιρικές γνώσεις.
Μετά την προ ολίγων ημερών ανακοίνωση μας και την διαπίστωση ότι στα μικρότερα ηλικιακά τμήματα, δυστυχώς υπήρχε μικρή συμμετοχή από τους αθλητές, αποφασίσαμε για το καλοκαίρι να διοργανώσουμε το camp για τα δύο μεγαλύτερα αγωνιστικά τμήματα της ακαδημίας Κ-18 (2002-2003) και Κ-16 (2004-2005).
Ο σκοπός της προσπάθειας μας αυτής είναι πολλαπλός και συγκεκριμένα:
α) οι αθλητές να διδαχτούν συγκεκριμένες γνώσεις τακτικής ποδοσφαίρου και εκγύμνασης με βάρη στο γυμναστήριο, από το πλέον καταρτισμένο επιτελείο που διαθέτει ο σύλλογος, αυτό της ανδρικής ομάδας, τον προπονητή Νίκο Μεσολόγγη, τον γυμναστή Δημήτρη Καραμανώφ τον προπονητή τερματοφυλάκων Μάνο Μανιό.
β) οι προπονητές θα «σκανάρουν» μέσα από την προσωπική τους επαφή τους αθλητές, έτσι ώστε να έχουν σαφή και ιδία άποψη για τις δυνατότητες και την εξέλιξή τους προς την ανδρική ομάδα
γ) να αξιοποιήσουμε το γυμναστήριο της ομάδας μας, αφού θα δοθεί και θα εκτελεστεί πρόγραμμα ανάλογο της ηλικίας των αθλητών και θα έχουν την δυνατότητα να το εκτελούν στο συγκεκριμένο χώρο για όλο το καλοκαίρι σε χρόνο και συχνότητα που θα τους παραδοθεί από το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση.
Το πρόγραμμα των προπονήσεων έχει ως εξής:

 

* Η ώρα προσέλευσης είναι 15 λεπτά πριν την έναρξη της προπόνησης.
Ο σκοπός του camp δεν είναι οικονομικός και για αυτό τον λόγο δεν κοστολογείται (αν κάποιος γονέας επιθυμεί μπορεί να προσφέρει το συμβολικό ποσό των 20 € για την συμμετοχή του στα έξοδα).
Τέλος θεωρούμε ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ την παρουσία των αθλητών αφού ο σύλλογος προσδοκά από αυτούς την αυριανή στελέχωση της ανδρικής ομάδας και στην ατομική τους βελτίωση σε φυσική κατάσταση, δύναμη και τακτική.
Με τιμή το Δ.Σ.
Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

Με την επίβλεψη του Νίκου Μεσολόγγη το camp της Θύελλας Ραφήνας για τμήματα Κ16-κ18
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top