ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

Χαμός μηνυμάτων στην AKROPOLIS F.C. ATHENS λόγω του τουρνουά για το Χριστοδούλειο για τα εγκαταλελειμμένα κορίτσια (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Χαλασμός κόσμου γίνεται από τα μηνύματα που έχει δεχθεί η δημοφιλής πολυεθνική ομάδα Παλαιμάχων AKROPOLIS F.C. ATHENS για την παρουσία της στο τουρνουά του Χριστοδούλειου Ιδρύματος για τα άπορα και εγκαταλελειμμένα κορίτσια.

Στο τουρνουά αυτό 17/9 στο γήπεδο Ορυζομύλων στις 6 το απόγευμα η AKROPOLIS F.C. ATHENS του Μαρίνου Παπαντωνόπουλου θα αγωνιστεί με την εμφάνιση του χορηγού της.

Θα προηγηθούν τα εγκαίνια και ο αγιασμός με διοργανώτρια πάντα την AKROPOLIS F.C. ATHENS και θα συμμετάσχουν η Ιεράπολη και ο Κρόνος Αιγάλεω.

Θα τιμηθούν οι “σιδηρές” κυρίες του ποδοσφαίρου Δημητριάδη, Πρίντζιου, Χρυσαφίδου, Γιαναδοπούλου, Τάνια, Αρμάου, Γιούλη, Σαλπέας, Σάμιου στις οποίες θα δοθούν συλλεκτικά αγάλματα. Το τουρνουά θα διευθύνει ο μοναδικός Ζάχαρης μαζί με τους Τσιπούρα, Ψυρόγιαννη.

Μετά τον αγώνα θα ακολουθήσει Μπάρμπεκιου.

 

,

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

Ο Μαρίνος Παπαντωνόπουλος με την ρέφερι Βανέσσα Μαραγκού

Χαμός μηνυμάτων στην AKROPOLIS F.C. ATHENS λόγω του τουρνουά για το Χριστοδούλειο για τα εγκαταλελειμμένα κορίτσια (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top