Α' ΕΠΣΑ

Ένωσαν τις δυνάμεις τους για φιλανθρωπικό σκοπό Βετεράνοι Ρουφ και Παλαίμαχοι ΑΕ Αστυνομικών με Λεουτσάκο στην σύνθεσή τους (17 ΦΩΤΟ)

Στο ραντεβού του με τις ανθρωπιστικές κινήσεις ειδικότερα αυτές τις άγιες μέρες ο δημοφιλής και ιστορικός ΠΑΟ Ρουφ έδωσε και πάλι βροντερό παρών και μάλιστα πρωτοτύπησε για μια ακόμα φορά.

Συγκεκριμένα οι Βετεράνοι του Ρουφ στην έδρα της Αούστρια και οι Παλαίμαχοι της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών των οποίων ο υπογράφων καλύπτει τις αθλητικές τους δραστηριότητες από την χρονιά που τις ξεκίνησαν με τον πρόεδρο της Football League Λεωνίδα Λεουτσάκο ένωσαν τις δυνάμεις τους για Φιλανθρωπικό Σκοπό. Συγκεκριμένα συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για την ενορία του Αγ. Βασιλείου προκειμένου να δοθούν σε ανθρώπους και οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Το τελετουργικό μέρος αφορά τις πολύ σημαντικές βραβεύσεις.

Ο Πρόεδρος της ομάδας των Παλαιμάχων της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Γιάννης Δρακόπουλος (αριστερά) βράβευσε τον ιδιαίτερα δραστήριο, δημιουργικό, καταξιωμένο κοινωνικά και πάνω απ’ όλα άνθρωπο τον πρόεδρο του Ρουφ Θοδωρή Κουνάδη (δεξιά) όπως φαίνεται στην κεντρική και στην πρώτη κάτω ΦΩΤΟ. Μάλιστα με πρωτοβουλία του Θοδωρή Κουνάδη πραγματοποιήθηκε αυτή η ποδοσφαιρική φιέστα ζωής και ανθρωπιάς. Ο Πρόεδρος της Football League Λεουτσάκος Λεωνίδας βράβευσε τον βετεράνο του Ρουφ Βασίλη Κοτσαύτη και ο Νίκος Μανούρας διαιτητής Β Εθνικής και μέλος του ΔΣ της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών) τον πρόεδρο των Βετεράνων του Ρουφ Σπύρος Κωνσταντίνου.

Διαιτητές ήταν οι Πεππές Δημήτριος, Παντέλης Ηλίας και Γιωτόπουλος Στάθης τους οποίους βράβευσαν ο Αρχηγός της ομάδας των Παλαιμάχων της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Κλειτσίκας Απόστολος, και τα δύο μέλη της επιτροπής των Παλαιμάχων της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών ο Θανάσης Αποστολόπουλος και ο Μιχάλης Μολώνης.

Με την ομάδα των Παλαιμάχων της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών όπου προπονητής είναι ο Μιχάλης Τσιαλογιάννης αγωνίστηκαν οι:

Παπακωστόπουλος Χαράλαμπος, Λεουτσάκος Λεωνίδας, Τσούτσης Λάζαρος, Μπρόλιας Βασίλης, Κολοτούρος Βασίλης, Λιάππης Νίκος, Μολώνης Μιχάλης, Φούκας Θεόδωρος, Κελεπούρης Χρήστος, Τσέρος Γιώργος, Καζαντζόγλου Στέφανος, Λύτρας Θανάσης, Κλειτσίκας Αποστολής, Παπαγεωργόπουλος Κώστας, Αγγελόπουλος Λυμπέρης, Αποστολόπουλος Θανάσης, Ανδρεάκης Σπύρος, Δεσποτίδης Γιάννης

Ακολουθεί πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από την πολύ σπουδαία αυτή συνάντηση:

Στην δεύτερη κάτω ΦΩΤΟ ο πρόεδρος των Παλαιμάχων της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Γιάννης Δρακόπουλος με τον Βασίλη Κοτσαύτη.

Στην τρίτη κάτω ΦΩΤΟ οι δύο ομάδες σε πλήρη διάταξη:

Στην τέταρτη κάτω ΦΩΤΟ η ομάδα των Παλαιμάχων της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών

Στην πέμπτη κάτω ΦΩΤΟ οι δύο ομάδες σε δράση.

Στην έκτη, την έβδομη, την όγδοη και την ένατη κάτω ΦΩΤΟ η στιγμή της βράβευσης των διαιτητών της συνάντησης

 

 

Στην δέκατη κάτω ΦΩΤΟ οι δύο ομάδες έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου στην Ενορία του οποίου δόθηκαν τα τρόφιμα και είδη ανάγκης που συγκεντρώθηκαν για συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Στην ενδέκατη κάτω ΦΩΤΟ οι Βασίλης Κοτσαύτης αριστερά και Θωμάς Μανώλης δεξιά των Βετεράνων του Ρουφ έτοιμοι για δράση

Στην δωδέκατη κάτω ΦΩΤΟ και πάλι σε δράση οι δύο ομάδες

 

Στην 13η κάτω ΦΩΤΟ ο Νίκος Μανούρας διαιτητής Β’ Εθνικής και μέλος του ΔΣ της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών βραβεύει τον Σπύρο Κωνσταντίνου επικεφαλής των Παλαιμάχων του Ρουφ

Στην 14η και 15η ΦΩΤΟ οι δύο ομάδες σε φουλ αγωνιστική δράση

Στην 16η κάτω ΦΩΤΟ ο Πρόεδρος της Football League Λεουτσάκος Λεωνίδας βραβεύει τον δραστήριο Βετεράνο του Ρουφ Βασίλη Κοτσαύτη

 

Ένωσαν τις δυνάμεις τους για φιλανθρωπικό σκοπό Βετεράνοι Ρουφ και Παλαίμαχοι ΑΕ Αστυνομικών με Λεουτσάκο στην σύνθεσή τους (17 ΦΩΤΟ)
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top