Α' ΕΠΣΑ

Το συγκινητικό αντίο του Γιάννη Γαζή από το Παλαιό Φάληρο

Την αποχαιρετιστήρια δήλωση μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από τον πάγκο του Παλαιού Φαλήρου με συναισθηματική φόρτιση έκανε ο επιτυχημένος κόουτς Γιάννης Γαζής.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Γαζής τόνισε:

«Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Σκαφτούρου διότι με εμπιστεύτηκε να αναλάβω προπονητής σε μια δύσκολη καμπή της ομάδος αφού βρισκόταν στις τελευταίες θέσεις της Β’ ΑΘΗΝΩΝ. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους κυρίους της διοίκησης. Τον κ. Ξένο Τριαντάφυλλο και ιδιαίτερα τον γιατρό κύριο Κελεπούρη και τους δύο έφορους κύριο Ντίνο και Κύριο Γιάννη διότι πολύ απλά ήταν δίπλα μου σε κάθε στιγμή σε αυτή την ωραία διαδρομή που ξεκίνησε πριν από 3,5 χρόνια. Τέλος άφησα ότι πιο σημαντικό υπάρχει μέσα σε αυτήν την διαδρομή τους ποδοσφαιριστές αφού χωρίς αυτούς τους υπέροχους χαρακτήρες δεν θα είχε φτάσει το Παλαιό Φάληρο στον προορισμό του και τους εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου.
Επιπροσθέτως εύχομαι στο Παλαιό Φάληρο τα καλύτερα και να οδηγηθεί η ομάδα στο προσεχές μάλλον όσο πιο ψηλά γίνεται. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για όσα κάνατε για εμένα μέσα από την καρδιά μου.»

Το συγκινητικό αντίο του Γιάννη Γαζή από το Παλαιό Φάληρο
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top