Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι ευχαριστίες του Κορωπίου στον πρόεδρο του ΠΑΣ Ωρωπού Τάσο Ντούρμα για την άψογη φιλοξενία

Ντέρμπι μόνο μέσα στο γήπεδο. Στην συνέχεια ακολούθησαν οι ευχαριστίες του Κορωπίου στον πρόεδρο Τάσο Ντούρμα και στην διοίκηση του ΠΑΣ Ωρωπού για την άψογη φιλοξενία στην ομάδα, στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Στην σχετική ανακοίνωση του Κορωπίου αναφέρονται τα εξής:

Κύριε Πρόεδρε και μέλη του Δ.Σ του Π.Α.Σ. ΄΄ΩΡΩΠΟΣ΄΄,
εκφράζοντας τα συναισθήματα των ποδοσφαιριστών μας, της τεχνικής μας ομάδος και των φιλάθλων μας, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την θερμή υποδοχή και την φιλοξενία, που προσφέρατε τόσο στην αθλητική αποστολή, όσον και στους φιλάθλους μας, κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής μας συνάντησης.
Ιδιαίτερα θέλουμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες σε όλους αυτούς, οι οποίοι, υπό την καθοδήγησή σας βοήθησαν για την προετοιμασία, την άρτια και συστηματική οργάνωση αυτής της αθλητικής εκδήλωσης, και συνεισέφεραν σε αυτή την αξιοσημείωτη επιτυχία, για το καλό του ποδοσφαίρου μας.
Τέτοιες συμπεριφορές συμβάλλουν αποφασιστικά στην υλοποίηση των κοινών μας στόχων, που δεν είναι άλλοι από τη προβολή του αληθινού νοήματος των ποδοσφαιρικών αγώνων.
Τέλος σας ευχόμαστε να έχετε πάντα επιτυχίες και να αναδεικνύετε πάντα την κοινωνική διάσταση και την πολύπλευρη δυναμική του Αθλητισμού.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
του Α.Ο.΄΄ΚΟΡΩΠΙ΄΄
Γεώργιος Κορωνιάς

Οι ευχαριστίες του Κορωπίου στον πρόεδρο του ΠΑΣ Ωρωπού Τάσο Ντούρμα για την άψογη φιλοξενία
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top