ΕΠΣΑ

Εγκαίνια σήμερα 15/4 στο ανακαινισμένο γήπεδο Καλαμακίου με το ματς Παλαιμάχων Καλαμακίου-Παναθηναϊκού παρόντος της Ρένας Δούρου

Σήμερα Δευτέρα 15 Απριλίου 2019, στις 17:00, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Β΄ Δημοτικού Γυμναστηρίου Αλίμου (Λεωφ. Γερουλάνου 2).

Το γήπεδο ανακαινίστηκε από τον Δήμο Αλίμου με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής και στην τελετή θα παραστεί η Περιφερειάρχης Αττικής, κυρία Ρένα Δούρου.

Θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ παλαιμάχων του Παναθηναϊκού, του Καλαμακίου και της μικτής ομάδας γονέων αθλητών, ενώ θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.
Η σχετική ανακοίνωση:
ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΩΡΑ 17.00 μμ
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟΥ Β` ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΛΙΜΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ
17.00 μμ – Διεξαγωγή φιλικού παιγχνιδιού μεταξύ των παλαίμαχων ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

18.00 μμ Επίσημα εγκαίνια απο την περιφερειάρχη Αττικής κα Δούρου και τον Δήμαρχο Αλίμου κο Κονδύλη Ανδρέα

Παρακαλούνται οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Καλαμακίου να παρευρίσκονται στο γήπεδο στις 16.00 μμ και όσοι μπορούν να προσκομίσουν μία τσάντα με αναλώσιμα είδη υγιεινής ( σαπούνια , σαμπουάν κλπ )για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας!!

Εγκαίνια σήμερα 15/4 στο ανακαινισμένο γήπεδο Καλαμακίου με το ματς Παλαιμάχων Καλαμακίου-Παναθηναϊκού παρόντος της Ρένας Δούρου
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top