Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διαμαρτυρία του Αετού Πικερμίου που ευχαριστεί για την φιλοξενία για το εις βάρος του πέναλτι στο ματς με Βουλιαγμένη

Σε ανακοίνωση του Αετού Πικερμίου σχετικά με το ματς με την Βουλιαγμένη αναφέρονται τα εξής:

Το Δ.Σ. του ΑΕΤΟΥ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την αγανάκτηση, την πικρία και την απογοήτευσή της, των ποδοσφαιριστών και των φιλάθλων μας για την “διαιτησία” του “διαιτητή” Ανδρέα Βλάχου στον ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας μας με τον ΑΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ για το πρωτάθλημα της Β ‘ ΕΠΣΑΝΑ την 13-4-2019 στο γήπεδο της Βουλιαγμένης. Σε ένα ήσυχο και ήρεμο αγώνα τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στις εξέδρες ο συγκεκριμένος διαιτητής αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα με συγκεκριμένες αποφάσεις του. Συγκεκριμένα στο Β’ ημίχρονο και ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπερ της ομάδας μας από το 5ο λεπτό, σε ανατροπή – γκρέμισμα του σεντερ φορ της ομάδας μας μέσα στη μεγάλη περιοχή και μπροστά στα μάτια του αρνήθηκε να υποδείξει το καταφανέστατο πέναλτυ υπερ της ομάδας μας προς γενικη κατάπληξη όλων μας ακόμα και των φιλάθλων της Βουλιαγμένης. Σχεδόν αμέσως μετά μέσα στη μεγάλη περιοχή της ομάδας μας γλίστρησε και έπεσε μόνος του λόγω του γλιστερού αγωνιστικού χώρου χωρίς να τον μαρκάρει παίκτης της ομάδας μας επιθετικός της Βουλιαγμένης και ο “διαιτητής” αυτός καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτυ σε βάρος της ομάδας μας με την επιτυχή εκτέλεση του οποίου ισοφαρίστηκε η ομάδα μας και έληξε ο αγώνας με 1-1.
ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ τον “διαιτητή” Ανδρέα Βλάχο για αλλοίωση του αποτελέσματος του συγκεκριμένου ποδοσφαιρικού αγώνα.
ΚΑΛΟΥΜΕ την Διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ με συγκεκριμένες αποφάσεις, ενέργειες και παρεμβάσεις της να προστατεύσει την ομάδα μας από τέτοιου είδους “διαιτητές” και “διαιτησίες” μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος με αμερόληπτους διαιτητές. Να εξασφαλίσει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος και των μπαράζ. Να μη διαιτητεύσει ΠΟΤΕ αγώνα της ομάδας μας ο συγκεκριμένος “διαιτητής” επειδή είναι και υπότροπος με “διαιτησίες” σε βάρος της ομάδας μας.
Ευχαριστούμε το σωματείο της Βουλιαγμένης για την άψογη φιλοξενία του και ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Ανδρέα Καλφακάκο ο οποίος τραυματίστηκε στον ως άνω αγώνα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ταχεία ανάρρωση

Διαμαρτυρία του Αετού Πικερμίου που ευχαριστεί για την φιλοξενία για το εις βάρος του πέναλτι στο ματς με Βουλιαγμένη
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top