ΕΠΣΑ

«Μαϊμού» φωτορεπόρτερ-υπάλληλος ζαχαροπλαστείου τρύπωσε και στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ

Ο υπάλληλος ζαχαροπλαστείου κοντά στο ΜΕΤΡΟ της Πανόρμου χρησιμοποιώντας την μέθοδο του φωτορεπόρτερ που δεν είναι φυσικά όπως και η δουλειά που κάνει δεν είναι ντροπή, τρύπωσε και στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Τράβηξε ανενόχλητος φωτογραφίες που τις ανάρτησε «κλέβοντας» έτσι το ψωμί των νόμιμων και επαγγελματιών φωτορεπόρτερ και είναι μέλη του σωματείου τους και που πληρώνουν τις εισφορές τους και οι οποίοι για λίγα ευρώ βρίσκονται εδώ και χρόνια από το πρωί μέχρι το βράδυ στα γήπεδα. Μεταξύ αυτών βέβαια είναι οι Παναγιώτης Τριχιάς, Γιάννης Μητσόπουλος και άλλα αξιόλογα παιδιά.

Κι όμως υπάρχει ο «μαϊμού» φωτορεπόρτερ που φυσικά δεν πολυκατέχει το αντικείμενο που λυμαίνεται τον χώρο χωρίς καμία απολύτως νομιμοποίηση και χωρίς να πληρώνει εισφορές, ούτε ΦΠΑ όπως πράττουν οι νόμιμοι και γνήσιοι επαγγελματίες, Κι όπως είπαμε δεν είναι κακό η δουλειά, το να ανοίγει δηλαδή φύλλο και να φτιάχνει τυρόπιτες, κασερόπιτες, ζαμπονοτυρόπιτες, πίτσες, πιροσκί, σπανακόπιτες και μπουγάτσες, Κακό είναι να «κλέβει» την δουλειά των επαγγελματιών του χώρου που πρέπει να καθαρίσει από τέτοια φαινόμενα.

«Μαϊμού» φωτορεπόρτερ-υπάλληλος ζαχαροπλαστείου τρύπωσε και στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top