Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κινητοποίηση στο Κορωπί για το ματς με Ατλαντίδα και ενόψει ανόδου

Στο Κορωπί παρότι η ομάδα πάει αέρας το γνωρίζουν πολύ καλά ότι κανένας αντίπαλος δεν είναι εύκολος. Το ίδιο ισχύει και για το ματς με την πάντα υπολογίσιμη Ατλαντίδα.

Έτσι, για το συγκεκριμένο ματς υπάρχει έντονη κινητοποίηση στις τάξεις του ΑΟ Κορωπίου και στην σχετική ανάρτηση του συλλόγου με κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας αναφέρονται τα εξής:

ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ . . . . . . ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΗ ! ! !
Τέσσερεις αγωνιστικές απέμειναν για να τελειώσει το συναρπαστικό πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΑΝΑ, τέσσερεις πολύ σημαντικές αναμετρήσεις, τέσσερεις τελικοί, ώστε τρεις από τις τέσσερεις σπουδαίες ομάδες, που βρίσκονται στις τέσσερεις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, ο οποίος έχει πάρει φωτιά, που διεκδικούν την άνοδό τους στην Α΄ Κατηγορία, να ευτυχίσουν να ανέλθουν σε αυτήν ! ! !
Η Διοίκηση, η τεχνική ομάδα, οι αθλητές και οι υποστηρικτές του Α.Ο. ΄΄ΚΟΡΩΠΙ΄΄, έχουν επιτελέσει στο έπακρο το έργο τους, καθώς αυτό, και ο πιο δύσπιστος φίλαθλος έχει παραδεχθεί.
Αναμένουμε να ενεργοποιηθεί πλήρως και ο πέμπτος ΄΄πυλώνας΄΄ του υγιούς Ομίλου μας, που είναι οι φίλαθλοί μας, τους οποίους ΄΄ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ΄΄ για να στηρίξουν τις τελικές μας προσπάθειές. Τους περιμένουμε δίπλα μας, να γεμίσουν τα γήπεδα τόσο στους εντός έδρας, όσο και στους εκτός έδρας αγώνες, να ενισχύσουν, πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια, την ομάδα μας, να δώσουν φτερά στα πόδια των αθλητών μας και έτσι όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδό μας στην Α΄ Κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑΝΑ ! ! !

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Κινητοποίηση στο Κορωπί για το ματς με Ατλαντίδα και ενόψει ανόδου
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top