ΕΠΣΔΑ

Τα εύσημα της Μικρασιατικής στους παίκτες της ομάδας για την παρουσία τους στο ματς με τον Βύζαντα

Ανακοίνωση που υμνεί τους παίκτες του εξέδωσε η διοίκηση του Μίμα, για την αγωνιστικότητα των παικτών τους στο ματς με τον Βύζαντα Μεγάρων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «ΜΙΜΑΣ – ΜΕΛΙ – ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ…. ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ-ΣΕΒΑΣΜΟΣ-ΕΥ ΑΥΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ…

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι τα παιδιά του ΜΙΜΑ ηττήθηκαν 3-1 από το γειτονικό Βύζα στην έδρα του. Για την ομάδα μας σκόραρε ο ΒΛΑΧΟΚΥΡΙΑΚΟΣ κάνοντας το 2-1..
Συγχαρητήρια σε όσα παιδιά αγωνίστηκαν για την προσπάθεια τους αλλά και για την γενικότερη εικόνα που παρουσίασαν και ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ αλλά και όσον αφορα την ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ και την ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ τους.
Αξίζουν επίσης πολλα συγχαρητήρια και πολλα ΜΠΡΑΒΟ στα πιτσιρίκια του Μίμα που έχουν σταθεί σε όλα τα παιχνίδια κοντά στην ομάδα,σε όλα τα γήπεδα της Δυτικής Αττικής, δίνοντας το δικό τους χρώμα στην εξέδρα …
Για την ομάδα του ΧΑΡΗ ΚΟΥΣΤΕΡΗ ξεκίνησαν οι Υφαντής, Λύγδας, Βλαχοκυριάκος, Μανώλης, Γκουτσούλας, Χαμπιλάι Γιώργος, Μαρούδης, Μπαγδάτογλου, Σταφάι,Λέζης, Ζουμπουρλής.
Ως αλλαγές πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο οι Φουρνάρης, Τοπάλης, Καλαϊτζής.
ΔΥΟ ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ …
ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ… ΜΟΝΟ ΜΙΜΑΣ !!!».

Τα εύσημα της Μικρασιατικής στους παίκτες της ομάδας για την παρουσία τους στο ματς με τον Βύζαντα
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top