Τρεις παίκτες θα βραβεύει σε κάθε αγώνα ο πρόεδρος της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ Μαρίνος Παπαντωνόπουλος – FOTIS NEWS MATCH
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

Τρεις παίκτες θα βραβεύει σε κάθε αγώνα ο πρόεδρος της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ Μαρίνος Παπαντωνόπουλος

Με δήλωσή του ο AKROPOLIS HOME CAFE PALAIMAXON Μαρίνος Παπαντωνόπουλος απευθυνόμενος σε όλους τους ρομαντικούς του ελληνικού ποδοσφαίρου και τους Βετεράνους απόμαχους που όπως λέει η ομάδα του δεν τους ξεχνά τονίζει ότι, σε κάθε αγώνα θα βραβεύει με επίχρυσα αγαλματίδια τρεις μεγάλους παίκτες.

Έτσι την Τετάρτη με τα Ίσθμια με πρωτοβουλίες του πρύτανη των εκδηλώσεων και προέδρου της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ Μαρίνου Παπαντωνόπουλου θα τιμηθούν στις 7 το απόγευμα οι Πέτρος Καραβίτης, Νόνι Λίμα, Θανάσης Μπέλλος αλλά και η κα Αρμάου γιατρός αγώνων, η Νανά Γιανναδοπούλου και ο περίφημος ρέφερι κ. Κ. Δημητρακόπουλος.

Επίσης θα τιμηθεί η διεθνής πεντάδα της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ Πάρις Βάλβης, Στέλιος Σωτηρόπουλος, Τάκης Τριανταφύλλου, Γιώργος Μαμωνάς, Νίκος Κίτσιος και ο Γιάννη Καρατζάς.

Με ανακοίνωσή τους οι άνθρωποι της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ καλωσορίζουν την ομάδα των Ισθμίων Κορίνθου.

Επίσης για ένα μήνα θα γίνουν μεταγραφές και δοκιμές για την DREAM DHM AKROPOLIS PALAIMAXON ASTERION. Οι παίκτες αυτής της ομάδας θα συμμετάσχουν στο συναρπαστικό πρωτάθλημα 9Χ9 στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του Ομίλου Παπαντωνόπουλου Θηβών 365, WEST SIDE υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις που χαρακτηρίζονται το Παλάτι της Δυτικής Όχθης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, περιλαμβάνονται οι Paris Valvis και Fanis Hamama, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

 

Τρεις παίκτες θα βραβεύει σε κάθε αγώνα ο πρόεδρος της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ Μαρίνος Παπαντωνόπουλος
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top