ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

Εκστασιασμένη όλη η Θήβα από την αγωνιστική παρουσία της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ με τους Παλαίμαχους του Πελοπίδα

Ολόκληρη η Θήβα έμεινε έκπληκτη και εκστασιασμένη από την αγωνιστική παρουσία της AKROPOLIS HOME CAFE PALAIMAXON sweden στο ματς με τους Παλαίμαχους του Πελοπίδα

Και οι δύο ομάδες έπαιξαν ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, αποζημιώνοντας έτσι τους φιλάθλους που παρακολούθησαν το ματς.

Άπαντες έδωσαν συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ Μαρίνο Παπαντωνόπουλο για την άριστη οργάνωση ενώ τιμήθηκε ο άσος Νείλος Κίτσιος, ο περίφημος ρεπόρτερ Σίλας Παύλου και το μεγάλο αστέρι-απόκτημα της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ Στέλιο Σωτηρόπουλο. Οι απονομές έγιναν από τις πανέμορφες κυρίες του Δ.Σ. της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ Μαρία Πρίντζιου, Ουρανία Αθανασοπούλου και Νανά Γιανναδοπούλου της ανατέλλουσα δύναμη στο γυναικείο ποδόσφαιρο η κα Δημητριάδη η πρόεδρος που σπάει τα κοντέρ η κα Χρυσαφίδου Κατερίνα.

Η ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ευχαριστεί την μεγάλη αποστολή του Πελοπίδα ενισχυμένος με παικταράδες που πρόσφεραν θέαμα, απέναντι  στη  AKROPOLIS την αρμάδα του κου Παπαντωνόπουλου και τον αστεριών με 22 παίκτες στο οπλοστάσιο του Γιώργου Μαμωνά οι οποίοι έπαιξαν με κορυφαίους τους Κίτσο, Σωτηρόπουλο, Τριανταφύλλου, Σπανόπουλο, Βενιό, Καρατζά, Καρανταράκη και ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡWVP ΠΑΡΗ ΒΑΛΒΗ.

Τώρα η ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ υποδέχεται 3/4 τα πανίσχυρα Ίσθμια στο γήπεδο Ορυζομύλων με μεγάλη ποδοσφφαιρική φιέστα που θα διευθύνει ο μοναδικός Λουκάς Ζάχαρης.

,

 

Εκστασιασμένη όλη η Θήβα από την αγωνιστική παρουσία της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ με τους Παλαίμαχους του Πελοπίδα
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top