ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Υποψήφιος με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη ο Βαγγέλης Ξυδέας το δυνατό χαρτί της 3ης Κοινότητας

Το δυνατό χαρτί της 3ης Κοινότητας στην Αθήνα, ο άνθρωπος πάνω απ’ όλα Βαγγέλης Ξυδέας γνωστός για τους αγώνες του σε όλα τα επίπεδα και για την αστείρευτη κοινωνική του δράση κατεβαίνει υποψήφιος με τον συνδυασμό· ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ του υποψήφιου Δήμαρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη

Ο Βαγγέλης Ξυδέας τον οποίο γνωρίζουν ακόμα και οι… πέτρες στην Αθήνα γεννήθηκε μεγάλωσε και ζει στα Κάτω Πετράλωνα .

Μέλος πολύτεκνης οικογένειας και ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ ΡΟΥΦ, ασχολήθηκε με την παιδεία και τον αθλητισμό.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά αφορά μια μακρόχρονη, ενεργή πορεία ως εκλεγμένος διαμερισματικός σύμβουλος του Γ’ Διαμερίσματος από το (2002)

Γνωρίζοντας την περιοχή και τους ανθρώπους της γειτονιάς, ανέπτυξε σημαντικές πρωτοβουλίες και συσπείρωσε ομάδες εθελοντών προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο, για τα παιδιά, την ανάπτυξη των ευγενών ιδανικών του αθλητισμού, την ενίσχυση συλλόγων, όπως η ΠΙΣΤΗ Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικες Παθήσεις, τον ΠΑ.Σ.ΠΑ Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών, την Κιβωτό του Κόσμου, το Ασυλο Ανιατων καθώς και τους συνανθρώπους μας με ειδικές και άλλες ανάγκες.

Για την ακούραστη και πολύπλευρη προσφορά του έτυχε πολλών βραβεύσεων. Στήριγμα και έμπνευσή του είναι η οικογένειά του, η σύζυγος του Γεωργία και τα παιδιά του Δήμητρα και Παναγιώτης.

Γνωστής των προβλημάτων των γειτονιών της περιοχής, με προτάσεις, εισηγήσεις, και προσφορά.

Δώστε του την δυνατότητα να συνεχίσει το έργο που έχει ξεκινήσει ΜΑΖΙ με όλους εσάς για τις Γειτονιές μας. #Athinapsila #KostasBakoyiannis #

Αυτός ο ιδιαίτερα δραστήριος και δημιουργικός άνθρωπος ο Βαγγέλης Ξυδέας που γνωρίζει κάθε πτυχή της Αθήνας και τα προβλήματά της, αξίζει να συνεχίσει να είναι για πάντα στις επάλξεις στην 4η Κοινότητα της Αθήνας.

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Υποψήφιος με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη ο Βαγγέλης Ξυδέας το δυνατό χαρτί της 3ης Κοινότητας
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top