ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Η ΕΠΣ Πειραια για το ματς Αίας Σαλαμίνας-Χαραυγή, τα μέλη της σε ματς του Σ-Κ 30-31/3, ποινές υποδομών. τουρνουά Κ12

Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει (29.3.2019)
Για τον Κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος «ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ – Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ» έχουν ληφθεί αστυνομικά μέτρα τάξης.

Οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 2, του Σταδίου Σαλαμίνας.

Στον Σαββατιάτικο αγώνα της Β΄ Κατηγορίας «ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ – ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ», αντί του βοηθού διαιτητή Χρηστάκου Π. (κώλυμα λόγω εργασίας), η Ε/Δ όρισε τον βοηθό διαιτητή Ζερβάκη Γ.

*Την ομάδα Κ14 της Ε.Π.Σ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ κληρώθηκε να αντιμετωπίσει η ομάδα μας Κ14, ένας αγώνας που θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Μουρνιών Χανίων την Τετάρτη 10 Απριλίου, με φόντο την πρόκριση στους «4» του θεσμού

Και πλέον στην Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ετοιμάζονται πυρετωδώς ώστε η ομάδα μας να είναι έτοιμη από κάθε άποψη σε αυτή τη σημαντική πρόκληση.

Μέλη της Ε.Π.Σ. Πειραιά στα γήπεδα

Τους παρακάτω αγώνες πρωταθλημάτων του Σαββατοκύριακου θα παρακολουθήσουν μέλη της Ε.Ε. και της Ε.Δ. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 30.03.2019

ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (ο κ. Κ. Χολέβας)

ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ – Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑΣ (ο κ. Μ. Συνοδινός)

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ – ΑΟ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ο κ. Απ. Μαρούλης)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ (ο κ. Γ. Κωστάκος)

ΚΥΡΙΑΚΗ 31.03.2019

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ – Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ (ο κ. Π. Λαπατάς)

ΣΠΙΘΑ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (ο κ. Μ. Συνοδινός)

Α.Ο.ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ – Α.Ε. ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (ο κ. Ι. Ποντίκης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ – ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ (ο κ. Β. Κουτσούπης)

ΗΦΑΙΣΤΟΣ – ΔΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (ο κ. Ι. Ευδαίμων)

Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ – Α.Ε. ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (ο κ. Λ. Κανδύλης)

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ υπενθυμίζει

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ υπενθυμίζει ότι την Τετάρτη 10 Απριλίου (τις ώρες 15.00 έως και 19.00) στα γραφεία της Ένωσης θα πραγματοποιηθεί η πολύ σημαντική εκδήλωση της αιμοδοσίας σε συνεργασία με την Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά & και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Πειραιά.

Για τον λόγο αυτό η Εκτελεστική Επιτροπή καλεί όλο το φάσμα του Πειραικού Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, να δείξουν την ευαισθησία τους χαρίζοντας λίγες σταγόνες από το αίμα μας, ενισχύοντας την Τράπεζα Αίματος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ειδικά για τους απλούς φίλους- αιμοδότες (αθλητές, παράγοντες κλπ) που θα ανταποκριθούν σ΄ αυτό σημαντικό κάλεσμα θα τους προσφέρει δωρεάν την Κάρτα Ελευθέρας Εισόδου στα γήπεδα του Πειραιά για την προσεχή περίοδο 2019-2020.

Ποινές Υποδομών

Η Επιτροπή Υποδομών της Ε.Π.Σ. Πειραιά αφού έλαβε υπόψη της τις σχετικές διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., τις προκηρύξεις Πρωταθλήματος K18 , K16 & K14 2018-2019 καθώς επίσης τα Φύλλα Αγώνων Πρωταθλήματος K16 & K14 της 23 & 24/3/2019 επιβάλλει ποινές σε σωματεία ως εξής:

Ο αγώνας του Πρωταθλήματος Κ14-1 της 10/2/2019 μεταξύ των ομάδων ΔΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-Α.Ε ΜΟΣΧΑΤΟΥ που δεν διεξήχθη με υπαιτιότητα του σωματείου ΔΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, κατακυρώνεται με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρείς (3) έναντι μηδέν υπέρ του σωματείου Α.Ε ΜΟΣΧΑΤΟΥ. Αφαιρούνται επίσης τρείς βαθμοί από τον τρέχοντα βαθμολογικό πίνακα από το σωματείο ΔΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ .

Ενημέρωση για το Τουρνουά Κ12
α. Στο πρωτάθλημα Κ-12 θα συμμετέχουν αθλητές, γεννημένοι το έτος 2007, και αθλήτριες, γεννημένες το έτος 2005, και νεότεροι/ες.

β. Στο πρωτάθλημα Κ-12 οι ποδοσφαιριστές / ποδοσφαιρίστριες θα αγωνίζονται – ημεδαποί και αλλοδαποί – με δελτίο αθλητικής ιδιότητας Ε.Π.Ο. ή με ειδικό δελτίο της Ε.Π.Σ.Πειραιά και με την κατάσταση υγείας ποδοσφαιριστών, η οποία θα πρέπει, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ, να είναι θεωρημένη από γιατρό {παθολόγο, καρδιολόγο, γιατρό γενικής ιατρικής και παιδίατρο ( άρθρο 18 παρ. 1 ΚΑΠ) και την Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ.

γ. Οι αγώνες του Πρωταθλήματος Κ-12 θα ξεκινήσουν το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 .Οι αγώνες της κατηγορίας Κ-12 θα διεξάγονται Σάββατο ή Κυριακή σε αθλητικά κέντρα ή γήπεδα που θα επιλέξει η Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομών. Οι ομάδες θα χωριστούν σε ομίλους.

δ. Όλοι οι αγώνες διεξάγονται με την παρουσία διαιτητή και ιατρού.

ε. Οι αγώνες θα διεξάγονται σε γήπεδο διαστάσεων περίπου (40 Χ 65μ.) ή σε μισό κανονικών διαστάσεων γήπεδο κατά πλάτος και οι διαστάσεις των εστιών είναι 5 μ. μήκος και 2 μ. ύψος. Η διάρκεια των αγώνων θα είναι δύο ημίχρονα των 30 ́ λεπτών, με ανάπαυλα 10 ́ λεπτών και θα χρησιμοποιείται κανονική μπάλα (4 άρα).

στ. Κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να δηλώσει στο φύλλο αγώνα μέχρι και δέκα οκτώ (18 ) ποδοσφαιριστές , στους οποίους δύναται να συμπεριλαμβάνονται μέχρι τέσσερις [4] αλλοδαποί.

ζ. Επιτρέπονται εννέα [ 9 ] αλλαγές ποδοσφαιριστών καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνος, όταν το παιχνίδι δεν είναι σε ροή [έχει σταματήσει]. ́ Ολες οι αλλαγές γίνονται από τη μέση του γηπέδου.

η. ΥΠΑΡΧΟΥΝ κόκκινες ή κίτρινες κάρτες, ΥΠΑΡΧΟΥΝ κτυπήματα πέναλτι 8 μέτρα από το κέντρο της γραμμής τέρματος ΙΣΧΥΕΙ ο κανόνας του οφσάιντ και ΤΟ ΠΛΑΓΙΟ ΑΟΥΤ εκτελείται με τα χέρια.

θ. Η χρήση των επικαλαμίδων είναι υποχρεωτική για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, καθώς και τα γάντια για τους τερματοφύλακες.

ι. Οι αντιπρόσωποι – υπεύθυνοι των σωματείων που δηλώνονται στη δήλωση συμμετοχής των σωματείων, θα είναι και οι υπεύθυνοι για την τήρηση της τάξης στη διάρκεια των αγώνων των ομάδων τους. Θα πρέπει η δική τους συμπεριφορά να αποτελεί παράδειγμα φίλαθλου πνεύματος για τους αθλητές των ομάδων.

Οι ομάδες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την Παρασκευή 5 Απριλίου ενώ η κλήρωση του Πρωταθλήματος (διαχωρισμός ομίλων – καταρτισμός προγράμματος) θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 8 Απριλίου.

Η 1η αγωνιστική θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 13-14 Απριλίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν το έντυπο για τη Δήλωση Συμμετοχής τόσο από τη Γραμματεία όσο και από το site της Ένωσης (ενότητα ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ – ΕΝΤΥΠΑ).

Η ΕΠΣ Πειραια για το ματς Αίας Σαλαμίνας-Χαραυγή, τα μέλη της σε ματς του Σ-Κ 30-31/3, ποινές υποδομών. τουρνουά Κ12
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top