ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Υποψήφια Κοινοτικός Σύμβουλος στην Καλλιθέα η Βανέσσα Μαραγκού, το κορίτσι θαύμα και φύλακας άγγελος

Της αξίζει και το αξίζει να εκλεγεί Κοινοτικός Σύμβουλος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο λόγος για την γνωστή ρέφερι Βανέσσα Μαραγκού, το κορίτσι θαύμα σε πολλά επίπεδα που είναι αγωνίστρια παντού και ο φύλακας άγγελος πολλών ανθρώπων, αφού έχει σώσει αρκετές φορές ανθρώπινες ζωές

Η Βανέσσα-Βασιλική Α. Μαραγκού λοιπόν είναι Υποψήφια Κοινοτικός Σύμβουλος στην 3η Κοινότητα Καλλιθέας με το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Προοπτική Ζωής Κώστας Ασκούνης” με υποψήφιο φυσικά δήμαρχο Κώστα Ασκούνη ο οποίος έχει διατελέσει φυσικά δήμαρχος Καλλιθέας και έχει προσφέρει σπουδαίο έργο.

Η Βανέσσα Μαραγκού είναι στρατιωτικός στο επάγγελμα, Εθελόντρια Διασώστρια στην Κινητή Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών της Πολεμικής Αεροπορίας, σε περίπτωση Αεροπορικού Ατυχήματος ή μεγάλων φυσικών καταστροφών όπως είναι ο σεισμός.

Είναι επιτυχημένη διαιτητής ποδοσφαίρου, και έχει σφυρίξει σε τρεις τελικούς πρωταθλήματος αντρών και σε δύο τελικούς Κυπέλλου Ελλάδας αντρών-γυναικών στο ποδόσφαιρο άμμου.

Είναι γυμνάστρια, δημοσιογράφος και δασκάλα χορού. Εθελοντικά, διδάσκει δωρεάν μαθήματα χορού ανεξαρτήτου ηλικίας σε διάφορους δήμους. Διδάσκει εθελοντικά ως διασώστρια πρώτες βοήθειες και θέματα διάσωσης σε δήμους και σε σχολεία σε όλη την Ελλάδα.

Έχει ασχοληθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα με τον στίβο ως αθλήτρια της Καλλιθέας με πολλές διακρίσεις στο μήκος και στα εμπόδια. Είναι φοιτήτρια στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο με σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό. Μιλάει τέσσερις γλώσσες και συνεχίζει αφού τώρα μαθαίνει Ιταλικά.

Για την υποψηφιότητά της στην Καλλιθέα δηλώνει: “Μέσα από όλες αυτές τις δραστηριότητές μου, θέλω ως γυναίκα και ενεργό μέλος της κοινωνίας μας να γίνω μέρος της λύσης για πολλούς. Να δώσω τη δική μου νότα και το δικό μου στίγμα στον αθλητισμό, στα πολιτιστικά, στον εθελοντισμό. Είμαι στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Ασκούνη με τον συνδυασμό “Προοπτική ζωής” γιατί στο πρόσωπό του αναγνωρίζω την ειλικρινή πρόθεση να ξαναφτιάξουμε την Καλλιθέα που μας αξίζει. Μια σύγχρονη-φιλική πόλη”

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ άλλων η Βανέσσα Μαραγκού έσωσε από βέβαιο θάνατο ζωή ποδοσφαιριστή μέσα στο γήπεδο ενώ έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου από όλα τα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο οι επιτυχημένες προσπάθειες της να σώσει ανθρώπινες ζωές, όπως έγινε στους σεισμούς στην Τουρκία.

Αλήθεια, ποιος δεν θα ήθελε να έχει στον συνδυασμό του αυτό το γλυκό κορίτσι πραγματικό μαχητή της ζωής για τον συνάνθρωπό μας, αυτόν τον χρυσό άνθρωπο;

Υποψήφια Κοινοτικός Σύμβουλος στην Καλλιθέα η Βανέσσα Μαραγκού, το κορίτσι θαύμα και φύλακας άγγελος
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top