ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΕΠΣ Πειραιά: Αφαίρεση βαθμού Κ’ πρόστιμο στον ΑΟ Αγ. Δημητρίου, πρόστιμο στην ΑΕ Περάματος Κ’ απαλλαγή της Αστυπάλαιας Κορυδαλλού

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής (28.3.2019)

1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ καθώς και την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα αποδιδόμενα σ’ αυτό παραπτώματα, ήτοι μετά την λήξη του αγώνα πρωταθλήματος ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ που έγινε στο γήπεδο ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ στις 17/3/2019 – Αντιαθλητική, εξυβριστική συμπεριφορά & βιαιοπραγία κατά αξιωματούχου:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ για παράβαση των άρθρων 14.παρ1α-2-3 & 15 παρ. 4, του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ποινή αφαίρεσης ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας όπου μετέχει το σωματείο, ποινή στέρησης του δικαιώματος χρήσης της έδρας του για μια (1) αγωνιστική ημέρα & χρηματική ποινή 100€ (άρθρο 15 παρ.6α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

2. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ καθώς και την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα αποδιδόμενα σ’ αυτό παραπτώματα, ήτοι μετά τη λήξη του αγώνα πρωταθλήματος ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ – ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ της 17.3.2019 που έγινε στο γήπεδο ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ στις 17/3/2019 – αντιαθλητική συμπεριφορά μέλους:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ για παράβαση του άρθρου 14.παρ1-2-3 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ χρηματική ποινή 70€ (άρθρο 15 παρ.6α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

3. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ καθώς και την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι ΔΕΝ υπέπεσε στα αποδιδόμενα σ’ αυτό παραπτώματα κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ – ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ της 17.3.2019 που έγινε στο γήπεδο ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ στις 17/3/2019 το ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ.

ΕΠΣ Πειραιά: Αφαίρεση βαθμού Κ’ πρόστιμο στον ΑΟ Αγ. Δημητρίου, πρόστιμο στην ΑΕ Περάματος Κ’ απαλλαγή της Αστυπάλαιας Κορυδαλλού
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top