Β' ΕΠΣΑ

ΠΑΟΚ Ζωγράφου: Ξέρουμε τα άτομα που μας επιτέθηκαν και έχουμε κινηθεί νομικά

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΟΚ Ζωγράφου σχετικά με την λεκτική επίθεση που δέχθηκε η ομάδα στο ματς με τον Αστέρα Ζωγράφου αλλά και την επίθεση με μολότοφ που δέχθηκαν στην συνέχεια τα γραφεία του συλλόγου.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ
Την Κυριακή 24/03/19 στον αγώνα μας με τον Αστέρα Ζωγράφου , παρευρέθησαν στο γήπεδο του Γουδί 20 με 25 ” φίλαλθλοι ” του Παναθηναϊκού από την περιοχή μας λέγοντας απειλητικά μηνύματα για την ομάδα μας και επίσης πήραν κοροϊδευτικά το κινητό της συζύγου του προέδρου και της το έσπασαν .Δυστυχώς τυγχάνει να γνωρίζουμε κάποια απο τα ” άτομα αυτά ” ..Μετά από αυτά τα σκηνικά καλέσαμε την αστυνομία να δηλώσουμε τα γεγονότα. Στη συνέχεια τα ίδια άτομα έβαλαν φωτιά στα γραφεία της ομάδας μας πετώντας 2 μολότοφ. Σε λίγα λεπτά αστυνομία και πυροσβεστική μας κάλεσαν . Και στα δυο σκηνικά υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες όπου και κατέθεσαν στην αστυνομία . Έχουν ακολουθηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες κατά των συγκεκριμένων ατόμων . Πιστεύουμε στην δικαιοσύνη και θα ακολουθηθεί η νόμιμη οδός !
Ο σύλλογος δεν εκφοβίζεται από τέτοια σκηνικά και τέτοιους ” ανθρώπους ” ! Ο σύλλογος μας έχει νόμιμη υπόσταση εδώ και πολλά χρόνια και θα συνεχίζει να γίνεται αρωγός του αθλητισμού και των ηθικών αξιών στο Δήμο μας κόντρα σε σκηνικά ανεπίτρεπτα και ” ανθρώπους ” που θέλουν να προκαλέσουν μόνο κακό ανεξάρτητα όποια ομάδα και να υποστηρίζουν .
Το Δ.Σ
ΠΑΟΚ Ζωγράφου

ΠΑΟΚ Ζωγράφου: Ξέρουμε τα άτομα που μας επιτέθηκαν και έχουμε κινηθεί νομικά
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top