ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εις υγείαν των Ελλήνων: Αυξάνεται ο μισθός της Μέρκελ που μας επιβάλλει την λιτότητα!!!

Τα μάθατε τα νέα; Όχι της Αλεξάνδρας αλλά της κυρίας Μέρκελ που σίγουρα θα πίνει το… νερό της εις υγείαν των Ελλήνων που έσωσαν τις τράπεζες της χώρας της αλλά και της ευρωπαϊκές Τράπεζες.

Η κα Μέρκελ που μας κουνάει το δάχτυλο για την λιτότητα και μας επιβάλλει την λιτότητα και που έχει φτωχοποιήσει την χώρα μας μαζί με τους συνεργάτες της στο Κοινοβούλιο, θα παίρνει περισσότερα αφού αυξάνεται ο μισθός της που οδηγείται σχεδόν προς τα 26.000 ευρώ ενώ, αλήθεια τι γίνεται με τις Γερμανικές αποζημιώσεις; Της το λέει κανείς πια από την Ελλάδα;

Δείτε τι ακριβώς αναφέρει το ρεπορτάζ για την αύξηση του μισθού της κας Μέρκελ:

Η αποζημίωση των αξιωματούχων, οι οποίοι είναι και μέλη του Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου, όπως η κυρία Μέρκελ, θα αυξηθεί σε λίγους μήνες ακόμη περισσότερο, καθώς θα επηρεαστεί από τις αυξήσεις των αποδοχών των βουλευτών.

Μισθολογικές αυξήσεις της τάξης του 3,09% θα λάβουν από τον Απρίλιο ο ομοσπονδιακός πρόεδρος, η καγκελάριος και οι υπουργοί, ενώ κατά 3,1% θα αυξηθούν και οι αποδοχές των ομοσπονδιακών βουλευτών τον ερχόμενο Ιούλιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα BILD, από τον επόμενο μήνα ο ομοσπονδιακός πρόεδρος Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ και οι προκάτοχοί του θα λάβουν αύξηση των αποδοχών τους κατά περίπου 660 ευρώ μηνιαίως, η καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ κατά 600 ευρώ και οι υπουργοί κατά 500.

Μεγαλύτερη η αύξηση της αποζημίωσης
Η αποζημίωση δε των αξιωματούχων, οι οποίοι είναι και μέλη του Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου, όπως η κυρία Μέρκελ και οι περισσότεροι υπουργοί, θα αυξηθεί σε λίγους μήνες ακόμη περισσότερο, καθώς θα επηρεαστεί από τις αυξήσεις των αποδοχών των βουλευτών, που θα σπάσουν το «φράγμα» των 10.000 ευρώ και θα φθάσουν τις 10.083,47 ευρώ.

Με τα νέα δεδομένα, η καγκελάριος θα εισπράττει 25.060 ευρώ (από 24.300), ενώ οι κοινοβουλευτικοί υπουργοί 21.460 (από 20.820).

Εξωκοινοβουλευτικοί είναι αυτή την περίοδο ο υπουργός Οικονομικών Ολαφ Σολτς, ο υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ, η υπουργός Αγροτικής Οικονομίας Γιούλια Κλέκνερ, η υπουργός Οικογένειας Φραντσίσκα Τζίφεϊ και η υπουργός Περιβάλλοντος Σβένια Σούλτσε.

Πηγή: ΑΠΕ

 

Εις υγείαν των Ελλήνων: Αυξάνεται ο μισθός της Μέρκελ που μας επιβάλλει την λιτότητα!!!
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top