Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κώστας Ελευθεριάδης: Ανεβαίνουν συνέχεια επίπεδο οι Ακαδημίες του Αιγάλεω

Η άψογη δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του Αιγάλεω φέρνουν ολοένα και καλύτερα αποτελέσματα και οι υποσχέσεις του τεχνικού διευθυντή τους και επιτυχημένου τεχνικού-κόουτς Κώστα Ελευθεριάδη που πριν από καιρό έκανε λόγο ότι τα τμήματα θα ανέβουν κι άλλο επίπεδο, υλοποιούνται στο ακέραιο.

Απόδειξη για όλα αυτά αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό γεγονός, η κλήση του νεαρού ποδοσφαιριστή του Σίτι Κωνσταντίνου Πιπίκου στην Μικτή Αθηνών.

Με αφορμή αυτό το γεγονός ζητήσαμε την άποψη του τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών του ιστορικού Αιγάλεω Κώστα Ελευθεριάδη ο οποίος πάντως έχει δουλέψει και σε επαγγελματικό επίπεδο ενώ έβαλε φέτος και αυτός το λιθαράκι του για την άνοδο της ανδρικής ομάδας στην Football League και την επιστροφή της στις μεγάλες επαγγελματικές κατηγορίες.

Έτσι, με βάση όλα αυτά τα στοιχεία ο Κώστας Ελευθεριάδης δήλωσε στο fotisnewsmatch.gr το οποίο δεν σταμάτησε να παρακολουθεί από κοντά την πορεία όλων των τμημάτων του Σίτι τα εξής:

“Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στις Ακαδημίες του Αιγάλεω και ειδικά μετά και την παρουσία του ποδοσφαιριστή Πιπίκου Κωνσταντίνου σε ανώτερο επίπεδο, να συμπεριληφθεί δηλαδή στην αποστολή της Μικτής Αθηνών για το παιχνίδι της Τετάρτης, σε συνάρτηση με την παρουσία των ομάδων στα πρωταθλήματα.  Αυτό το γεγονός ήταν ένα ακόμα βήμα προς τα εμπρός. Είναι σημαντικό για εμάς τα παιδιά μας να πηγαίνουν μπροστά. Δουλεύουμε σε ένα συγκεκριμένο πλάνο και σύντομα θα πάμε και ακόμα καλύτερα. Το Αιγάλεω είναι μεγάλη και ιστορική ομάδα με βαριά φανέλα και υπέροχο κόσμο και αξίζει να πρωταγωνιστεί παντού. Η διοίκηση έχει κάνει πολλές προσπάθειες σε όλα τα επίπεδα, είναι συνέχεια κοντά μας και της αξίζουν συγχαρητήρια. Τόσο εγώ όσο και ο κος ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, θέλουμε να δούμε τις Ακαδημίες και όλα τα παιδιά ακόμα πιο ψηλά. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο κο ΤΙΡΤΙΡΑΚΗ και την οικογένεια ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ που είναι πάντα δίπλα μας. Θερμά συγχαρητήρια στην πρώτη ομάδα για την πανάξια άνοδό της στην Football League. Το Αιγάλεω ποδοσφαιρικά ζει και πάλι μεγάλες μέρες”

Κώστας Ελευθεριάδης: Ανεβαίνουν συνέχεια επίπεδο οι Ακαδημίες του Αιγάλεω
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top