Α' ΕΠΣΑ

ΖΩΝΤΑΝΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΝΑ-ΡΟΥΦ στις 3.30 μ.μ. 17/3

Ζωντανά θα μεταδοθεί ο σημερινός 17/3 αγώνας Διάνα Ηλιούπολης-Ρουφ που θα αρχίσει στις 3.30 μ.μ.

Ένα αποτέλεσμα ζητάει ο προπονητής Γιώργος Τσαμόπουλος από τους παίκτες της Διάνα στο παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 3.30 το μεσημέρι της Κυριακής απέναντι στο ιστορικό Ρουφ σε μια συνάντηση στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣΑ. Την νίκη.

Στην ανάρτηση ακόμα της Διάνα αναφέρονται τα εξής:

Δυο όμως αποτελέσματα έχουν την δυνατότητα να αναζητήσουν οι ποδοσφαιριστές του προκειμένου να βρεθούν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μετά τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου η Διάνα χρειάζεται μόνο ένα βαθμό για να βρεθεί από την 4η στην 3η θέση του πίνακα. Της αρκεί ακόμα και ισοπαλία. Κάτι τέτοιο όμως δεν θέλουν να διαβάζουν ή να ακούν ο προπονητής και οι παίκτες της ομάδας της Ηλιούπολης. Όπως υποστήριξαν και στις δηλώσεις τους τις τελευταίες ημέρες επιδιώκουν την νίκη σε κάθε αγώνα προκειμένου να πετύχουν τον αρχικό τους στόχο, ο οποίος είναι η καθιέρωσή τους στην συνείδηση των φίλων του αθηναϊκού ποδοσφαίρου ως μία ανταγωνιστική ομάδα σε κάθε αγωνιστική υποχρέωση.

Στον επισυναπτόμενο κάτωθι σύνδεσμο μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου, το πρόγραμμα της Κυριακής και την βαθμολογία του ομίλου. Το Χαϊδάρι υπέστη εντός έδρας ήττα και παρέμεινε έναν μόλις βαθμό εμπρός από την Διάνα, η οποία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Αντίθετα ο Χολαργός επικράτησε και διατηρεί σταθερά την δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ο αγώνας θα καλυφθεί, όπως όλα τα παιχνίδια της Διάνα, σε ζωντανή μετάδοση από την επίσημη σελίδα του συλλόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΖΩΝΤΑΝΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΝΑ-ΡΟΥΦ στις 3.30 μ.μ. 17/3
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top