Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Λαϊβεράς: «Το καλύτερο δυνατό το Κερατσίνι απέναντι σε μια ιστορική ομάδα» (Εθνικός-Κερατσίνι, Κυριακή στις 15:00)

Τον Εθνικό Πειραιά αντιμετωπίζει την προσεχή Κυριακή το Κερατσίνι εκτός έδρας (15:00), σε ένα ακόμη Πειραϊκό ντέρμπι του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

Δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους, που όμως αναμένεται να δώσουν τα πάντα ώστε να πάρουν το τρίποντο που θα τους φέρει πιο κοντά στο να τους πετύχουν.

Στο στρατόπεδο των «Ροσσονέρι» υπάρχουν σημαντικές απουσίες, όπως αυτή του Διάκου λόγω τραυματισμού αλλά και των Κομνηνού και Πασαλίδη λόγω καρτών. Αμφίβολος είναι επίσης και ο Αγγελάκης λόγω ίωσης.

Για την επερχόμενη αναμέτρηση, ο τεχνικός του Κερατσινίου, Βαγγέλης Λαϊβεράς, δήλωσε:

«Μπροστά μας έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, με μεγάλη ιστορία την οποία και σεβόμαστε απόλυτα. Πιστεύω πως θα τους δώσει ώθηση και η αλλαγή προπονητή.

Από την πλευρά μας πρέπει να δώσουμε το καλύτερο των δυνατοτήτων μας παρά τις όποιες απουσίες, αφού για μένα όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν τον ίδιο ρόλο στην ομάδα. Δεν έχουμε εξασφαλίσει ακόμη την παραμονή μας και ας είμαστε σε καλύτερη μοίρα από μερικές άλλες ομάδες, γι αυτό και θα επιδιώξουμε τους απαραίτητους βαθμούς στα εναπομείναντα παιχνίδια».

Λαϊβεράς: «Το καλύτερο δυνατό το Κερατσίνι απέναντι σε μια ιστορική ομάδα» (Εθνικός-Κερατσίνι, Κυριακή στις 15:00)
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top