ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

H AKROPOLIS HOME PALAIMAXON SWEDEN ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ 3-0 την ΜΙΚΤΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΛΓΕΡΙΑΣ

Η AKROPOLIS HOME PALAIMAXON SWEDEN δείχνοντας και πάλι και την αγωνιστική της δυναμική, νόκησε με 3-0 την Μικτή Διεθνών Αλγερίας, σε πολύ σημαντικό διεθνές παιχνίδι.

Μια ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ που παρουσίασε κρεσέντο ποδοσφαίρου, με τις νέες μεταγραφές. Τρεις σπουδαίοι παίκτες στην αρμάδα του Μαρίνου Παπαντωνόπουλου και με τεχνικό τον διεθνή άσο Γ. Μαμωνά και με σκόρερ τους Πάρη Βάλβη και Ν. Κίτσο και με έναν Βενιό να πιάνει τα άπιαστα νίκησε με 3-0 τους αήττητους επί ελληνικού εδάφους παίκτες της Μικτής Αλγερίας.

Δικαιολογημένα η ομάδα της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ απέσπασε τα εγκώμια από δημοσιογράφους και πολιτικούς υποψήφιους ότι όντως είναι η πληρέστερη ομάδα παλαιμάχων της Επικράτειας AKROPOLIS HOME PALAIMAXON SWEDEN.

Άριστη η διαιτησία του Λουκά Ζάχαρη.

Η ομάδα της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ παρατάχθηκε με τους: Βενιός, Φραντζέσκος, Καρατζάς, Κίτσος, Σπανόπουλος, Γεωργόπουλος, Σπανόπουλος, Τριανταφύλλου, Σωτηρόπουλος, Κοτσαύτης, Βάλβης, Φαρίν, Λούπου, Ζιρ, Ζαμίρ, Ξιάρχος, Αποστολόπουλος, Λούντ.

Στο φουλ ωστόσο παραμένουν οι μηχανές της ομάδας για το νέο μεγάλο αγώνα που θα ανακοινωθεί από το Γραφείο Τύπου της AKROPOLIS.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες

H AKROPOLIS HOME PALAIMAXON SWEDEN ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ 3-0 την ΜΙΚΤΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΛΓΕΡΙΑΣ
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top