Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κώστας Κλάδης: Πέντε ματς-πέντε τελικοί για τον Αχαρναϊκό που διαθέτει βαριά φανέλα και υπέροχο κόσμο»

Στα δύσκολα δέχθηκε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Αχαρναϊκού ο επιτυχημένος και από την πορεία του στην Football League με την ομάδα της Σπάρτης μεταξύ άλλων, τεχνικός Κώστας Κλάδης

Ο Κώστας Κλάδης αμέσως μετά την ανάληψη των αγωνιστικών ηνίων της ιστορικής και δημοφιλούς ομάδας του Μενιδίου μίλησε στο fotisnewmatch.gr για όλους και για όλα και ανέφερε:

«Κατ’ αρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον δραστήριο πρόεδρο του Αχαρναϊκού Μιχάλη Τσορμπατζίδη και τους συνεργάτες του στην διοίκηση του συλλόγου που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν το χρίσμα της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Μιας ομάδας με πολύ μεγάλη ιστορία, με πολύ βαριά φανέλα και με έναν υπέροχο και εκπληκτικό κόσμο που είναι γεμάτος πάθος. Και το σημαντικότερο είναι ότι ο κόσμος της ομάδας στέκεται ακόμα περισσότερο στα δύσκολα.

Ο Αχαρναϊκός διαθέτει μια νεανική ομάδα και δίνει την μάχη του για την παραμονή στην κατηγορία. Μπροστά μας έχουμε πέντε παιχνίδια. Ουσιαστικά έχουμε πέντε τελικούς. Θα παλέψουμε όλοι μαζί-μια γροθιά και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

 

 

 

Κώστας Κλάδης: Πέντε ματς-πέντε τελικοί για τον Αχαρναϊκό που διαθέτει βαριά φανέλα και υπέροχο κόσμο»
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top