Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αποχώρησε από τον Μιθριδάτη λόγω διαφοράς φιλοσοφίας ο Παν. Παντζάκης που εύχεται τα καλύτερα στον Λευτέρη Βελέντζα

Την αποχώρησή του από την ομάδα του Μιθριδάτη ανακοίνωσε και γνωστοποίησε μέσω της ιστοσελίδας μας fotisnewsmatch.gr ο έμπειρος μπακ-χαφ Παναγιώτης Παντζάκης.

Αναφερόμενος στην απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα ο Παναγιώτης Παντζάκης ανέφερε: «Είχα όλα την καλή διάθεση να βοηθήσω την ομάδα αυτό το διάστημα και να προσφέρω τον καλύτερό μου εαυτό απαλλαγμένος από κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμού και τον φόρτο εργασίας και να συμβάλλω στην προσπάθεια της ομάδας όμως δεν συνέβη αυτό. Έτσι αποφάσισα να αποχωρήσω αφού διαπίστωσα ότι υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας».

Επίσης ο Παναγιώτης Παντζάκης, δεδομένου ότι έχει φορέσει την φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης και έχει αγωνιστεί με την ιστορική ομάδα δήλωσε: «Επειδή είχα την τιμή να αγωνιστώ με την φανέλα της Ελαφράς Ταξιαρχίας, πραγματικά πονάω πολύ αυτή την ομάδα που πάντα καταφέρνει να ξεπερνάει τα δύσκολα. Εύχομαι στον Λευτέρη Βελέντζα να βρει τον τρόπο και τις λύσεις ώστε να οδηγήσει την ομάδα στην παραμονή, στην μεγάλη επαγγελματική κατηγορία»

Αποχώρησε από τον Μιθριδάτη λόγω διαφοράς φιλοσοφίας ο Παν. Παντζάκης που εύχεται τα καλύτερα στον Λευτέρη Βελέντζα
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top