ΕΠΣΑΝΑ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες της Δόξας Κορωπίου όπου γίνεται επιστημονική δουλειά σε βάθος

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Αμέτρητες διακρίσεις έχουν στο ενεργητικό τους οι ακαδημίες της Δόξας Κορωπίου που διαθέτουν ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στο χώρο στο κομμάτι αυτό.

Σε ανακοίνωσή της λοιπόν η Δόξα Κορωπίου αναφέρει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές νεαρών παικτών για τις ακαδημίες του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

Οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Α.Ε. ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ για άλλη μια χρονιά προσφέρουν την δυνατότητα στα παιδιά της ευρύτερης περιοχής της πόλης μας να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, να περάσουν δημιουργικά τον ελεύθερο τους χρόνο και να μυηθούν στα μυστικά του ποδοσφαίρου. Κύριο μέλημα των Ακαδημιών μας, είναι σωστή διαπαιδαγώγηση των αθλητών μας, η ομαδικότητα και η σωστή εκμάθηση του αγαπημένου αθλήματος μας, του ποδοσφαίρου. Όλοι οι προπονητές μας είναι άριστα καταρτισμένοι και κάτοχοι διπλωμάτων προπονητικής, πάνω απ όλα όμως, είναι άνθρωποι με ήθος και αξίες, τα οποία και μεταδίδουν μαζί με τις ποδοσφαιρικές τους γνώσεις στους αθλητές μας.Οι προπονήσεις μας πραγματοποιούνται σε δύο γήπεδα, στο Δημοτικό Στάδιο Παπασιδέρη (φυσικός χλοοτάπητας) καθώς και στα γήπεδα 5×5 Superleague Κορωπί (πλαστικός τάπητας).Εάν επιθυμείτε και εσείς να γίνετε μέλη της μεγάλης οικογένειας της Α.Ε ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ, μπορείτε να μας επισκεφθείτε στο γραφείο των Ακαδημιών, Ερμή Σουρλαντζή και Εκτορος , τηλ. 210 6626966 ή 6977 089630 ή στο email doxakoropı @ gmail . com Με εκτίμηση, Εκ της Α.Ε. ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες της Δόξας Κορωπίου όπου γίνεται επιστημονική δουλειά σε βάθος
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top