ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Η ΕΠΣ Πειραιά για την γιορτή της, τα μέλη της στα ματς 2-3/3, τα ημιτελικά Κυπέλλου Κ’ ποινές υποδομών

Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει (1.3.2019) 
Την ερχόμενη Δευτέρα 4 Μαρτίου και ώρα 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων & δεξιώσεων ‘’TERRA VERDE’’ στη Νίκαια (7ης Μάρτη 1944 (πρώην Κονδύλη)49) θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Εορταστική Εκδήλωση και κοπής της Βασιλόπιτας της Ε.Π.Σ. Πειραιά.

Στη μεγάλη γιορτή του Πειραϊκού Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου συμμετέχουν τα σωματεία μέλη μας αλλά και όλοι οι συντελεστές των διοργανώσεών μας, ενώ κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθούν κύπελλα, διπλώματα και μετάλλια στα σωματεία μας για τις αγωνιστικές τους επιτυχίες την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018, όπως επίσης και σε φυσικά πρόσωπα για την προσφορά τους στο Πειραϊκό-Ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς και σε ποδοσφαιριστές – φοιτητές, που εισήχθησαν σε Πανεπιστημιακές σχολές.

Μέλη της Ε.Π.Σ. Πειραιά στα γήπεδα

Τους παρακάτω αγώνες πρωταθλημάτων του Σαββατοκύριακου θα παρακολουθήσουν μέλη της Ε.Ε. και της Ε.Δ. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 2.03.2019

Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ- ΗΦΑΙΣΤΟΣ (ο κ. Π. Λαπατάς)

ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ – ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ (ο κ. Κ. Χολέβας)

ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ – Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (ο κ. Μ. Συνοδινός)

ΕΝΩΣΗ Α.Α. ΡΕΝΤΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (ο κ. Ι. Ευδαίμων)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ (ο κ. Ι. Ποντίκης)

ΚΥΡΙΑΚΗ 3.03.2019

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (ο κ. Λ. Κανδύλης )

ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (ο κ. Απ. Μαρούλης)

ΑΕ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ (ο κ. Ι. Ποντίκης)

ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ- ΠΟΣΕΙΔΩΝ (ο κ. Ι. Σπάθας)

ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ- ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ (ο κ. Ι. Χονδροκούκης)

ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ (ο κ. Κ. Χολέβας)

Α.Ο.ΠΕΙΡΑΙΑΣ – Α.Σ.ΚΩΦΩΝ (ο κ. Ι. Ευδαίμων)

Ενημέρωση για τους αγώνες της Ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου

H Οικονομική Επιτροπή ενημερώνει ότι αναφορικά με τους προσεχείς 4 αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου θα ισχύσει γενική είσοδος 5 ευρώ.

Στους συγκεκριμένους αγώνες δεν θα έχουν ισχύ οι κάρτες ελευθέρας εισόδου που εκδίδει η Ε.Π.Σ.Π., προπονητών κλπ, φυσικά τα εισιτήρια διαρκείας των διαγωνιζόμενων σωματείων, ενώ εισιτήριο θα πληρώσουν για την είσοδο τους, τα μέλη της διοίκησης & των επιτροπών της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.

Οι μόνες κάρτες Ελευθέρας εισόδου που θα ισχύουν θα είναι οι δημοσιογραφικές.

Η απόφαση της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ έχει στόχο να μπορέσουν να ενισχυθούν οικονομικά τα 4 διαγωνιζόμενα σωματεία.

Ποινές Υποδομών

Η Επιτροπή Υποδομών της Ε.Π.Σ. Πειραιά αφού έλαβε υπόψη της τις σχετικές διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., τις προκηρύξεις Πρωταθλήματος K18 , K16 & K14 2018-2019 καθώς επίσης τα Φύλλα Αγώνων Πρωταθλήματος K18 , K16 & K14 της 23 & 24/2/2019 επιβάλλει ποινές σε ποδοσφαιριστές σωματείων ως εξής:

Ονοματεπώνυμο Αρ. δελτ. Σωματείο Αγων/κές Από Διοργάνωση
ΣΤΑΥΡΑΚΟΓΛΟΥ Δ. 1459442 ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ 1 24-2-2019 Κ18
ΝΑΣΣΡΑΛΛΑ Κ. 1474709 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝ. 1 24-2-2019 Κ18

. Ο αγώνας του Πρωταθλήματος Κ16-Α2 της 16/2/2019 μεταξύ των ομάδων ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ που δεν διεξήχθη με υπαιτιότητα του σωματείου ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ, κατακυρώνεται με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρείς (3) έναντι μηδέν υπέρ του σωματείου ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ. Αφαιρούνται επίσης τρείς βαθμοί από τον τρέχοντα βαθμολογικό πίνακα από το σωματείο ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ.

2. Ο αγώνας του Πρωταθλήματος Κ14-2 της 23/2/2019 μεταξύ των ομάδων ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ που δεν διεξήχθη με υπαιτιότητα του σωματείου ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, κατακυρώνεται με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρείς (3) έναντι μηδέν υπέρ του σωματείου ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ. Αφαιρούνται επίσης τρείς βαθμοί από τον τρέχοντα βαθμολογικό πίνακα από το σωματείο ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ.

3. Ο αγώνας του Πρωταθλήματος Κ14-1 της 24/2/2019 μεταξύ των ομάδων ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ –ΔΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ που δεν διεξήχθη με υπαιτιότητα του σωματείου ΔΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, κατακυρώνεται με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρείς (3) έναντι μηδέν υπέρ του σωματείου ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ. Αφαιρούνται επίσης τρείς βαθμοί από τον τρέχοντα βαθμολογικό πίνακα από το σωματείο ΔΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

4. Ο αγώνας του Πρωταθλήματος Κ14-4 της 10/2/2019 μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΣ-ΕΝΩΣΗ ΡΕΝΤΗ που δεν διεξήχθη με υπαιτιότητα του σωματείου ΕΝΩΣΗ ΡΕΝΤΗ, κατακυρώνεται με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρείς (3) έναντι μηδέν υπέρ του σωματείου ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΣ. Αφαιρούνται επίσης τρείς βαθμοί από τον τρέχοντα βαθμολογικό πίνακα από το σωματείο ΕΝΩΣΗ ΡΕΝΤΗ.

Η ΕΠΣ Πειραιά για την γιορτή της, τα μέλη της στα ματς 2-3/3, τα ημιτελικά Κυπέλλου Κ’ ποινές υποδομών
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top