Α' ΕΠΣΑ

Γιώργος Γκοβερίνος: Ακόμα και στα δύσκολα η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου συνεχίζει να λειτουργεί άψογα

Την πιστή εφαρμογή του πλάνου λειτουργίας της που υπάρχει στην ομάδα ακόμα και σε δύσκολες αγωνιστικές συνθήκες που έχουν να κάνουν με την προσπάθεια παραμονής της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΑ, υπεραμύνεται ο επιτυχημένος τεχνικός-κόουτς της δημοφιλούς Δάφνης Παλαιού Φαλήρου Γιώργος Γκοβερίνος.

Ο κόουτς της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου μίλησε στο fotisnewsmatch.gr και απάντησε στα ερωτήματα που του θέσαμε σχετικά με την άριστη πορεία που έχει το τελευταίο διάστημα η ομάδα με αποκορύφωμα το διπλό επί της πάντα υπολογίσιμης Δόξας Βύρωνος αλλά και για το πως μπορεί να έχουν διαμορφωθεί οι στόχοι της ομάδας για την συνέχεια.

Σε όλα αυτά τα ζητήματα: ο Γιώργος Γκοβερίνος ανέφερε:

«Μετά και την σημαντική ομολογουμένως νίκη με την Δόξα Βύρωνος η ελπίδα για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία παραμένει ζωντανή. Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί αγωνιστικά οι συνθήκες στο πρωτάθλημα, είμαστε υποχρεωμένοι από εδώ και πέρα κάθε σε κάθε παιχνίδι από τα εννέα εναπομείναντα…ανεξάρτητου δυναμικότητας του αντιπάλου, να προσπαθούμε με όλες τις δυνάμεις μας να πάρουμε βαθμό η βαθμούς .

Θα πρέπει να επισημάνω ωστόσο ότι, η ομάδα ακόμα και στα δύσκολα δεν σταμάτησε ποτέ να λειτουργεί άψογα σε οργανωτικό και διοικητικό επίπεδο. Η φιλοσοφία της ομάδας δεν αλλάζει. Ευχόμαστε πάντως στο τέλος να ανταμειφθεί η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας και να κερδίσουμε την μάχη της παραμονής.»

Γιώργος Γκοβερίνος: Ακόμα και στα δύσκολα η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου συνεχίζει να λειτουργεί άψογα
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top